19-02-2015 - Surfen, Nieuws

Win tickets voor MadNes festival 2015

Op 3, 4, en 5 juli 2015 wordt het strand van Nes op Ameland omgetoverd tot één groot walhalla. MadNes combineert namelijk surfen, skaten, muziek en nog veel meer op een duurzame manier. Op dit festival hoef je je nooit te vervelen!

Hét surf-, skate- en muziekfestival van Nederland was binnen vier dagen uitverkocht! Wat begonnen is als een uit de hand gelopen grap van vijf vrienden is in de loop der jaren veranderd in een razend snel uitverkocht festival. We zijn zeer positief verrast door het enthousiasme van de bezoekers en nu nog gemotiveerder om een knallende editie van MadNes neer te zetten.

Winactie
Het MadNes festival is dus inmiddels alweer in rap tempo uitverkocht maar in samenwerking met onze vrienden van de organisatie mogen wij gelukkig nog twee toegangskaarten weg geven. Wil jij ook van de partij zijn bij het Madnes Festival 2015?

Laat ons hieronder in de Facebook comments weten waarom je kans wil maken op twee tickets voor dit toffe festival en wie weet ben jij van 3 tot 5 juli op Ameland te vinden! Uiteraard hebben abonnees van 6|Surf, Access en Motion een streepje voor. Mocht je nog geen abonnee zijn dan kun je hier alsnog lid worden.

[youtube id=”b3nZm9ADHak”]

Activiteiten
Benieuwd naar de activiteiten op MadNes? Je hoeft je niet te vervelen, je kunt golf-, wind- en kitesurfen, maar ook blokarten, indoboarden en nog veel meer. En als het dagprogramma nog maar half voorbij is begint het muziekprogramma al los te barstel met zo’n 35 vette bands en DJ’s. Dansen, springen en uit je dak gaan tot in de vroege uurtjes, om vervolgens de volgende ochtend weer met je plank de zee in de springen: Dat is MadNes!

Meer informatie
Een ticket voor MadNes kost 112,50 euro, dit alles in één ticket geeft je toegang tot alle bands en DJ’s, alle clinincs, het testmateriaal, het gehele culturele programma, twee nachten op de camping, één keer avondeten, twee keer lunch, vervoer met de bus vanaf de boot en weer terug en het vervoer van je surfspullen! Voor meer informatie kun je natuurlijk terecht op de website van MadNes.

 van