04-08-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Win toegangskaarten voor BikeMotion 2016

Bike Motion Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestaties in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal, want de importeurs en fabrikanten laten spiksplinternieuwe fietsen, accessoires en kleding zien op BikeMotion 2016. 

Maar het blijft niet bij kijken tijdens BikeMotion 2016, want je kan ook zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours of probeer supersnelle e-bikes die de 45km per uur gemakkelijk halen. Ook vind je diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties. Dit jaar is er ook de officiële Team LottoNL-Jumbo fandag: rijd stuur aan stuur met Steven Kruijswijk tijdens de bijbehorende toertocht!

Als sportieve fietser mag je een bezoek aan Bike Motion Benelux niet missen. Koop nu je tickets met korting in de voorverkoop en kom tussen vrijdag 21 en maandag 24 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie kun je terecht op de website van BikeMotion Benelux.

Overiens hebben we speciaal voor onze lezers een actie om gratis tickets te winnen. Wij mogen van BikeMotion Benelux namelijk een paar setjes toegangskaarten weggeven!

Winactie

Wil jij kans maken op gratis tickets voor BikeMotion 2016, laat ons dan even weten wat jij het allerliefst wilt zien op de BikeMotion fietsbeurs! Reageer hieronder via de Facebook-reacties, via de Facebook-pagina van Wielrenblad of stuur even een mailtje naar info@soulonline.nl!

 van