11-07-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Winactie! De officiële Tour de France 2024 game!

NACON en Cyanide Studio hebben onlangs met veel plezier hun jaarlijks verschijnende wielrensimulatiegame gelanceerd. Tour de France 2024 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S.

De game levert uiteraard de officiële route van dit jaar, en biedt naast de “Race of the Moment” nu ook de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”, waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om te stijgen in de wereldwijde klassementen. De statistieken zijn uitgebreid met waardes voor Agility en “Medium Mountain”, wat leidt tot onvoorziene ontwikkelingen die spelers aanmoedigen nieuwe strategieën te gebruiken. Tenslotte zijn de botsingsimulaties, trajectvinding en intelligentie van computergestuurde tegenstanders verbeterd om de gameplay te verbeteren en wielerfans een nog realistischer ervaring te bieden.

In Tour de France 2024 kunnen spelers op hun virtuele fietsen deelnemen aan diverse grote races: Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix. Tour de France 2024 biedt spelers de kans om voor één van de 27 officiële World Tour- en Pro Tour-ploegen te rijden in verschillende game-modes, en alle spanning van de wielerwedstrijden te beleven.

Tour de France 2024 is nu verkrijgbaar voor PS5TM, PS4TM, Xbox Series, Xbox One, pc (Steam & Epic Games Store). 

Winactie

Wij mogen een exemplaar van Tour de France voor de Playstation 5 of XBOX weggeven. Om kans te maken op de officiële game van de Tour de France 2024 hoef je ons alleen maar te laten weten welke fietsmaatjes kans maken op de virtuele gele trui! Stuur een mailtje naar info@soulonline.nl, stuur ons een DM of reageer via de comments op Instagram. Tag jouw fietsmaatjes die deze game willen winnen!

Winnen?

  1. Volg Wielrenblad op Instagram
  2. Like de post op Instagram
  3. Laat een comment achter onder deze post, en laat ons weten welke fietsmaatjes er kans maken op de virtuele gele trui.
  4. Heb je geen social media? Stuur dan een mail naar info@soulonline.nl om alsnog kans te maken op deze Tour de France 2024 game!

 van