25-07-2022 - Nieuws, Wielrenblad

Winactie: Ekoï Premium 70 fietsbril

Voor Wielrenblad #3 2022 mochten wij Ekoï Premium 70 fietsbril testen en weggeven! Hieronder kun je de review van deze Ekoi fietsbril lezen, voor onze ervaringen met deze bril. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om deze Ekoi Premium 70 fietsbril vervolgens ook zelf uit te kunnen proberen! In samenwerking met Ekoï geven we een aantal van deze Ekoï fietsbrillen weg. Dus maak kans op een Ekoï Premium 70 fietsbril (t.w.v. €131,07! Bekijk hieronder hoe je kunt winnen!

Winactie

Hoe kun je meedoen aan de Ekoï winactie?

  1. Volg Ekoï en Wielrenblad op Instagram
  2. Like de post van de winactie
  3. Tag een fietsmaatje onder de post, die ook wel een nieuwe Ekoï Premium 70 fietsbril kan gebruiken, om nog meer kans te maken.
  4. Wij nemen contact op met de winnaars van deze Ekoi fietsbril!

Review

Zonnebrillen zijn onlosmakelijk verbonden met wielrennen. En niet alleen in de wielersport, er zijn steeds meer sporten waarbij de zonnebril een zekere status heeft. Atleten maken hun eigen designs, voor sportevenementen worden unieke brillen gemaakt, en ook wielerploegen stemmen hun zonnebrillen af op hun kleding, fietsen, en atleten. Ekoi is in de wielersport een van de grote merken en sponsort drie World Tour-ploegen, wij testen de Premium 70 in de kleuren van de Lotto Soudal-ploeg.

Het eerste wat ons opvalt aan de Premium 70 is hoe gebogen de bril is. Van bovenaf gezien loopt het helemaal rond, waardoor ie mooi met de contouren van je hoofd meegaat. Het glas oogt groot en het is een frameless design, wat betekent dat er nergens randen omheen zitten die je zicht kunnen blokkeren. De rood-witte kleurstelling is vanzelfsprekend geïnspireerd op de Lotto Soudal-ploeg en ziet er goed uit.

In gebruik is het een fijne en comfortabele bril. Het neusvleugeltje is af te stellen, wat de Premium 70 voor elke neus geschikt maakt; de pootjes zijn buigzaam en van een zacht soort rubber. Hierdoor zit de bril comfortabel, zelfs op lange ritten. Het fijne aan de lens is dat deze vrijwel je volledige zicht bedekt, zo heb je nergens last van de zon en het houdt vuiligheid van buitenaf tegen. Het frameless ontwerp helpt hierin mee: of je nu diep in de beugels zit of met de handen bovenop het stuur, je zicht is altijd goed.

Hoewel de lens wat aan de donkere kant is zie je er ook als de zon weg is nog genoeg door, en op de echt donkere dagen kan je de donkere lens vervangen door een volledig doorschijnende, die standaard wordt meegeleverd. Maak nu kans op jouw eigen exemplaar van de Ekoï Premium 70 fietsbril, en doe mee aan onze winactie op de Instagram pagina van Wielrenblad.

  • Prijs: €131,07
  • Website: racing.ekoi.com
  • Deze review en winactie van de is afkomstig uit Wielrenblad #3 2022, deze uitgave kun je hier bestellen!

Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van