24-06-2021 - Nieuws, Wielrenblad

WINACTIE: maak kans op 226ERS sportvoeding!


226ERS staat voor gezonde voeding. Goede sportvoeding is essentieel om in topvorm te blijven, zowel fysiek als mentaal. Alle producten van 226ERS sportvoeding zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten en bevatten weinig tot geen suiker.

WINACTIE

  1. Je maakt in ieder geval kans op 226ERS sportvoeding, als je de Facebook-pagina en Instagram van Wielrenblad volgt en deel uitmaakt van het Wielrenblad peloton!
  2. Natuurlijk moet je ook even de Instagram pagina van 226ERS Benelux volgen (@226ersbenelux).
  3. Doe vervolgens mee met deze gave give-away door te reageren op onze social media winactie posts, om kans te maken op een proefpakket van 226ERS sportvoeding! Geen social media? Natuurlijk kun je ook meedoen aan de winactie door een mail te sturen naar info@soulonline.nl o.v.v. 226ERS winactie!

Feed Your Dreams
226 is de afstand in kilometers van ‘s werelds grootste uitdaging; de afstand van de hele triathlon. 226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om te blijven verbeteren, op ieder moment. Doelen nastreven die aanvankelijk onmogelijk leken.

‘Feed your dreams’ is de slogan van het merk. Het is een missie die in alles wordt toegepast. Niet alleen in de producten, maar ook in alles wat ze doen. Deze missie deelt het Benelux team van 226ERS sportvoeding. Als fietsfanaten, zijn zij continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Alle producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten. Zonder toegevoegde suikers. Ook vegan verkrijgbaar! Voor meer informatie over 226ERS sportvoeding kun je terecht op de Nederlandstalige website van het merk.

Movistar Team

De sleutel tot succes van het winnen van grote rondes zoals de Ronde van Vlaanderen, zit hem niet alleen in veel trainen, maar ook in goede voeding en natuurlijk een goede samenwerking. Het team van 226ERS sportvoeding neemt je graag mee tijdens een etappe van het Movistar Team, in deze blog.

Review

In Wielrenblad #2 2021 hebben wij een product-review van 226ERS sportvoeding gepubliceerd. Lees hier onze ervaringen met deze sportvoeding.

 van