14-04-2022 - Wielrenblad, Nieuws, Leesvoer

Winactie: Milremo x Wielrenblad Outfit

Wat is er toffer dan met je zelf uitgekozen Wielrenblad X Milremo outfit koersen of door de bossen knallen. In samenwerking met Milremo Sportswear zullen wij een unieke Wielrenblad outfit ontwerpen (fietsshirt + bibshort) t.w.v. €150. Laat ons weten welk ontwerp jouw favoriet is om kans te maken op een Wielrenblad outfit! Rijd je voortaan met ons mee in stijlvolle Wielrenblad kleding?

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de ‘custom made’ Wielrenblad outfit? Allereerst moet er gestemd worden tussen de drie ontwerpen. Nadat het winnende ontwerp bekend is door jullie stemmen kan de winnaar bekend gemaakt worden. Dit word gedaan aan de hand van een loting. Iedereen kan weer meedoen aan deze loting. De winnaar wordt bekend gemaakt aan de hand van een aantal stappen. Houd de social kanalen goed in de gaten voor alle informatie rondom de win actie. Stemmen op jou favoriete ontwerp kan via de website, de social kanalen en via de email info@soulonline.nl.

  1. Stemmen op een ontwerp
  2. Winnend ontwerp wordt bekend gemaakt
  3. Deel, like en comment onder de post van het winnend ontwerp om de outfit te winnen t.w.v. €150

Tussenstand

De onderstaande tussenstand is opgemaakt uit alle stemmen gedaan via de website, socials en email. Stemmen kan nog steeds via al deze kanalen. Breng je stem uit en maak kans op de outfit! De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

111
Milremo x Wielrenblad Outfit

Laat ons weten welk ontwerp jouw favoriet is!

Milremo

We spraken met Milremo zelf, een dochteronderneming van Shimano die al sinds 2009 enkel en alleen custom kleding maakt voor haar klanten. In samenwerking met Milremo zullen de outfits worden ontworpen. Lees hier het gehele artikel over Milremo.


Deze Milremo actie staat in Wielrenblad #1 2022. Dit magazine is te bestellen in onze webshop. Zie hier de webshop. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van