14-04-2022 - Nieuws, Wielrenblad, Leesvoer

Winactie: Milremo x Wielrenblad Outfit

UPDATE 25/07/2022

Samen met Milremo hebben wij drie nieuwe Wielrenblad-outfits ontworpen, waarop jullie vervolgens hebben gestemd, en de winnaar is bekend! Het was een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk heeft volgens velen de ‘gravel-kleur’ gewonnen, namelijk ontwerp nummer drie! 

Stiekem was dit bij onze Wielrenblad redactie ook al onze favoriet: een zwarte bibshort in combinatie met een lichtbruine jersey met subtiele print. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om in deze nieuwe Wielrenblad outfit rond te rijden. We laten de outfit produceren door Milremo, en zullen laten weten zodra jij ook een nieuwe outfit kunt winnen! Houd de Instagram van Wielrenblad in de gaten voor het vervolg van deze winactie! Hier kun je een eerder artikel terug lezen over zowel de winacte als de verschillende Milremo x Wielrenblad ontwerpen.

Winnaar Milremo x Wielrenblad Outfit

UPDATE 14/05/2022

Wat is er toffer dan met je zelf uitgekozen Wielrenblad X Milremo outfit koersen of door de bossen knallen. In samenwerking met Milremo Sportswear zullen wij een unieke Wielrenblad outfit ontwerpen (fietsshirt + bibshort) t.w.v. €150. Laat ons weten welk ontwerp jouw favoriet is om kans te maken op een Wielrenblad outfit! Rijd je voortaan met ons mee in stijlvolle Wielrenblad kleding?

Winactie

Wat moet je doen om kans te maken op de ‘custom made’ Wielrenblad outfit? Allereerst moet er gestemd worden tussen de drie ontwerpen. Nadat het winnende ontwerp bekend is door jullie stemmen kan de winnaar bekend gemaakt worden. Dit word gedaan aan de hand van een loting. Iedereen kan weer meedoen aan deze loting. De winnaar wordt bekend gemaakt aan de hand van een aantal stappen. Houd de social kanalen goed in de gaten voor alle informatie rondom de win actie. Stemmen op jou favoriete ontwerp kan via de website, de social kanalen en via de email info@soulonline.nl.

  1. Stemmen op een ontwerp
  2. Winnend ontwerp wordt bekend gemaakt
  3. Deel, like en comment onder de post van het winnend ontwerp om de outfit te winnen t.w.v. €150

Tussenstand

De onderstaande tussenstand is opgemaakt uit alle stemmen gedaan via de website, socials en email. Stemmen kan nog steeds via al deze kanalen. Breng je stem uit en maak kans op de outfit! De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Milremo

We spraken met Milremo zelf, een dochteronderneming van Shimano die al sinds 2009 enkel en alleen custom kleding maakt voor haar klanten. In samenwerking met Milremo zullen de outfits worden ontworpen. Lees hier het gehele artikel over Milremo.


Deze Milremo actie staat in Wielrenblad #1 2022. Dit magazine is te bestellen in onze webshop. Zie hier de webshop. Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van