10-06-2021 - Nieuws, Wielrenblad

WINACTIE: Tour de France 2021 Game – PS5

NACON en Cyanide maken met veel plezier bekend dat twee nieuwe wielrensimulaties verkrijgbaar zijn als videogame. De Tour de France 2021 Game is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation®4 en Xbox One. Pro Cycling Manager 21 is exclusief verkrijgbaar voor pc. De PlayStation®5 en Xbox Series X|S-versies verschijnen in juli.

Wij mogen een aantal exemplaren van de PS5 editie weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt op een exemplaar van Tour de France 2021 Game voor de PS5, zodat je de virtuele gele trui kunt bemachtigen!

Winactie

Wij mogen een aantal exemplaren van Tour de France 2021 Game voor de PS5 weggeven. Je maakt in ieder geval kans op een van deze games als je de Facebook-pagina en Instagram van Wielrenblad volgt en deel uitmaakt van het Wielrenblad peloton! Doe vervolgens mee met deze winactie door te reageren op onze social media winactie post, om kans te maken op deze videogame! Natuurlijk kun je ook meedoen aan de winactie door een mail te sturen naar info@soulonline.nl o.v.v. Tour de France winactie. De winnaar wordt 6 juli bekend gemaakt!

Meer informatie

De videogame van de op twee na best bekeken sportcompetitie ter wereld is terug! Tour de France 2021 biedt getrouwe versies van de 21 officiële etappes en werpt spelers midden in het peloton als wielrenner van één van de beste Tour de France-teams. Pas je strategie aan om je doelstellingen te halen: ontsnap vroeg om de groene trui te halen, word de beste klimmer in de bergetappes, of bewaar je energie voor de laatste sprint van de dag om de iconische gele trui te veroveren.

Tour de France 2021 is verrijkt met vele verbeteringen en nieuwe features, inclusief:

  • De officiële route van de Tour de France 2021
  • De My Tour-mode is opnieuw ontworpen, met meer aanpassingsopties en 89 etappes
  • Een nieuw herstelsysteem voor extra realisme
  • Realistischer pelotongedrag
  • Uitrusting en onderdelen van meer verschillende, officiële merken

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van