26-05-2022 - Mountainbiken, Nieuws

Winactie Up/Down x MTBroutes.nl

De winnaar is bekend!

Niet gewonnen? Bestel dan alsnog UP/DOWN mountainbike magazine met 15% korting via de soulwebshop met kortingscode MTBROUTESNL15, geldig tot 30 juni 2022 😁

In samenwerking met MTBroutes.nl organiseren we een winactie! Wij geven twee jaarabonnementen van Up/Down weg, één magazine voor jou en ook één fietsblaadje voor je fietsmaatje! Check hieronder hoe je kans kunt maken op een abonnement!

winactie Up/Down

Wil jij na de mountainbiketocht op jouw favoriete MTB Route bijkomen met de nieuwste uitgave van Up/Down mountainbike magazine? De beentjes omhoog, en genieten van de gaafste mountainbikeverhalen in het zonnetje? De ultieme ontspanning na de inspanning! In Up/Down lees je over de gaafste mountainbikeroutes, biketrips, tochten, mountainbikereviews en interviews met inspirerende riders.

Hoe kun je winnen?

  1. Volg @updown_mountainbikemagazine en @mtbroutesnl op Instagram en Facebook
  2. Tag je fietsmaatje onder het bericht van de winactie op social media, om kans te maken op een Up/Down abonnement.

Klik hier om naar de winactie op Instagram te gaan.

We zullen de winnaars volgende week vrijdag 03/06/2022 bekend maken op via de social media van MTBroutes.nl en Up/Down!

Niet bang zijn om vies te worden en het snot voor de ogen fietsen. Dit zijn de lezers van Up/Down mountainbike magazine! Gepassioneerde bikers die altijd op zoek zijn naar de mooiste routes en nieuwe avonturen, in binnen- en buitenland. Up/Down mountainbike magazine is hét ultieme magazine waar je alles leest over mountainbiken. 6 x per jaar brengen we een tijdschrift uit, bomvol met informatieve en vooral inspirerende content. Jij kunt nu een gratis abonnement winnen t.w.v. €47,70!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl.  Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram

 van