12-04-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Wind-en Kitesurfmarkt bij Kater Funsport

Op zaterdag 9 juni 2012 zullen er ook dit jaar duizenden nieuwe, overjarige en gebruikte wind- en kitesurf artikelen worden aangeboden op de jaarlijkse surfmarkt bij Kater Funsport in Alkmaar.

Afgelopen jaren trok de markt veel bezoekers welke zorgden voor een hoop gezelligheid, tweedehands materialen en aantrekkelijke prijzen.
Kater ruimt ook haar magazijnen op, wat een enorm aanbod tweedehands en nieuw materiaal tegen absolute bodemprijzen tot gevolg heeft.
Honderden windsurf boards, zeilen, masten en gieken, maar ook kites, kiteboards en kitebarren worden aangeboden. Ook restanten golfsurf-, waterski- en wakeboardmaterialen. Tot slot worden er behalve hardware ook heel veel kleine artikelen, neopreen wetsuits en shorty’s, vesten, trapezes, schoentjes etc. verhandeld.

Eigen inbreng is mogelijk, tot en met de dag voor de beurs in het filiaal te Alkmaar. Voorwaarde is dat de ingebrachte spullen schoon en heel zijn, en niet té oud, in overleg zal de prijs bepaald worden. Kater zal de goederen tijdens de beurs proberen te verkopen, de opbrengst zal vergoed worden in de vorm van een waardecheque. Aan het einde van de dag kunnen de niet verkochte goederen worden afgehaald.

 van