Wingfoil Magazine #2 2022 is nu te bestellen!

De tweede uitgave van 2022 is uit! Wingfoil Magazine #2 2022 is nu leverbaar en te bestellen in de Soul Webshop! In deze editie van Wingfoil Magazine glijden we verder in de snelle, inspirerende en kersverse wereld van het wingfoilen. Het enige volwaardige Wingfoil magazine van Nederland en Belgie laat zien hoe je moet starten met wingfoilen, biedt je de beste tips & tricks en ondersteunt jou als een echte wingmen door de wildernis van wingfoilproducten. Ook komen er natuurlijk meerdere wingfoilspecialisten aan het woorden geven we je reis inspiratie voor je volgende wingfoiltrip!

Wingfoil Magazine #2 2022

Highlights

Wingvana: op werkreis met de crew van Ride Engine

Neem een stel teamriders met een honger naar avontuur en een brand manager die het een en ander weet over afgelegen, stoffige woestijngolven en je hebt de perfecte mix voor een epische wingfoiltrip. Op werkreis naar Zuid-Amerika met de crew van Ride Engine.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


Brazilië : van Cumbuco tot Prea

Al bijna twintig jaar reizen talloze kite- en windsurfers elk jaar naar Ceará in Noordoost-Brazilië om te profiteren van het warme weer en de harde wind. Fotograaf Axel Reese reisde af voor een spotcheck.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


Wingfoiltrapezes : inhaken of afhaken?

Waar trapezes bij wind- en kitesurfen niet meer weg te denken zijn, ben je met wingen nog in de minder-heid als je een trapeze-touwtje aan je vlieger hebt hangen. Zijn wingtrapezes een logische ontwikkeling of waait het over? Wij namen de proef op de som.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


De ijkpersoon

De wingfoilsport is volop in beweging en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Het brengt de nodige gearkeuzes met zich mee, die niet altijd even makkelijk zijn. We legden drie personen uit de branche het profiel van een al dan niet fictieve wingfoiler voor, met de vraag een set op maat samen te stellen.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


Winging It

Een collectie van het gaafste wingfoilbeeld van over de hele wereld.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


Fresh

Een overzicht van alle nieuwe materialen en gadgets voor wingfoilers.

Dit artikel komt uit Wingfoil Magazine #2 2022


Inhoud van Wingfoil Magazine #2 2022

16. Editorial

18. Winging it

26. Instafame

28. Fresh

40. Wingvana

46. De ijkpersoon

58. Burning Man

62. Wingtrapezes

68. Wing Care

72. Spotguide Brazilië 


Voor meer Wingfoil nieuws, wingsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wingfoil magazine #1 en volg ons op Facebook en Instagram!

 van