22-09-2015 - Skiën, Nieuws

Winterfestival SnowPlanet

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober zal SnowPlanet het nieuwe winterseizoen inluiden met een fantastisch winterfestival. Op dit winterfestival zal iedere bezoeker, van jong tot oud, zich de gehele dag in winterse sferen wanen. 

S’ochtends wordt er gestart met gratis ski-, snowboard-, en proeflessen voor het hele gezin. Heb je nog nooit geskied of gesnowboard of ben je juist heel ervaren, er is voor ieder wat wils!

Tussendoor zijn er heerlijke (winterse) specialiteiten te proeven in het restaurant The Lodge. Het wintersportgevoel spat er vanaf en met een hapje en een drankje heb je een perfect uitzicht op de witte sneeuw. Voor de jonge gasten zijn er diverse kinderactiviteiten zoals knutselen en kleuren, ook kunnen ze met de mascotte Rudi’s op de foto.

Middags is een origineel bierfeest waarbij je je door de halve (halve)liters en worsten even in München waant. Op beide dagen zullen er verschillende demo’s op de piste te zien zijn. Daarnaast kan je een van eerste zijn die kan rondkijken in de nieuwe wintersport speciaalzaak van Van den Berg Snow.  Zij openen op 3 oktober voor het eerst hun deuren binnen SnowPlanet. Naast een webshop wordt dit hun derde vestiging.

Voor meer informatie over het evenement ga je naar deze site.

snowplanetfest-main

 van