08-05-2015 - Snowboarden, Nieuws

WintersportFUNdag 2015

Zondag 31 mei organiseren de Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation de zesde editie van de WintersportFUNdag voor wintersporters met een lichamelijke beperking. In SnowWorld Zoetermeer kunnen beginners op deze dag kennismaken met de sport. Voor gevorderden worden er trainingen georganiseerd, waarbij ook talenten worden gescout. Een aantal nationale selectieleden staan de deelnemers met raad en daad bij.

Alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar oud met een lichamelijke beperking, kunnen mee doen aan de WintersportFUNdag. Er kan zowel staand of zittend geskied worden en natuurlijk is snowboarden ook een mogelijkheid.

Op de FUNdag wordt rekening gehouden met de individuele lichamelijke beperkingen. Er is genoeg materiaal aanwezig en er is professionele begeleiding voor degenen die meedoen aan de kennismaking. Ervaren wintersporters kunnen meedoen aan een training. Getalenteerde atleten maken kans om daarbij gescout te worden voor het talentontwikkelingsprogramma van de Nederlandse Ski Vereniging. Na afloop van de trainingen vindt er een FUNwedstrijd plaats.

DEELNAME
Deelname kost €15,- inclusief baantoegang, materiaal en begeleiding. Inschrijven is tot uiterlijk 13 mei alleen nog mogelijk voor staande skiërs en snowboarders.

Meer informatie en inschrijfmogelijkheden zijn te vinden op de website van het event.

wintersportFUNdag - tekst1

 

 van