13-11-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Wisuki App nu ook voor IOS

Wisuki heeft recentelijk naast de Android versie ook een IOS versie gelanceerd. Kitesurfers met een Iphone of Ipad kunnen nu hun sessies posten en linken met de voorspelde wind. Met Wisuki kan je gemakkelijk sessies vergelijken met de voorspelde wind zodat je goed kan inschatten of het de moeite waard is om naar het water te gaan.

Kiters kunnen niet alleen de voorspelling op hun homespot perfectioneren maar kunnen ook de sessies van andere riders volgen, liken en reageren op de geposte sessies. Ontdek nieuwe spots en leer bij welke wind je op een spot kan varen. Ben je niet zeker op je met de voorspelde wind kan varen? Vraag het via de app aan een kiter die op de desbetreffende spot veel vaart.

De Wisuki App voorspelt onder andere de wind, golven en de getijde. De App voorspelt de wind op meer dan 7000 spots in 193 verschillende landen.

Download de app nu gratis voor IOS (Iphone en Ipad) of voor Android. Wil je de Pro versie? Wordt dan abonnee op de Access en maak een jaar lang gratis gebruik van de Wisuki Pro App.

De voorspelling is ook op je computer te bekijken via deze link.

 

 van