10-03-2014 - Snowboarden, Nieuws

WolfWell Best Trick Battle

Laten zien dat je de beste bent, gewoon door een video te sharen van je trick? WolfWell geeft jou deze mogelijkheid met de eerste digitale ‘OWN the spot’ battle in vier indoorhallen in Nederland. Winnaars van elke hal verdienen dikke WolfWell prijzen en je kunt zo vaak mee doen als je wilt!

Vier Indoorhallen, vier Best Tricks. Elke twee weken wordt in een andere hal één spot omgetoverd tot de WolfWell spot. Om mee te doen aan de contest film je je beste trick en voeg je hem op OWNR toe aan de battle van deze spot. Om te winnen post je natuurlijk je hardste trick en share je de OWNR battle, waarop iedereen jou kan kiezen als de beste trick. That’s all!

Filmavonden

Geen maatje met een camera? Elke week is er een filmavond in één van de hallen waarop OWNR & WolfWell voor jou je beste tricks vastleggen. Tijdens de avond is er een scherpe toegangsprijs voor alle deelnemers.

Schema

Locatie Periode Filmavond
SnowWorld Zoetermeer 10 – 23 Maart Vrijdag 14 Maart
De Uithof Den Haag 31 Maart – 13 April Vrijdag 4 April
SnowPlanet Spaarnwoude 21 April – 4 Mei Vrijdag 25 April
SkiDome Terneuzen 12 – 25 Mei Vrijdag 16 Mei

WolfWell Best Trick Battle

Datum: 10 Maart – 25 Mei 2014

Locatie: SnowWorld Zoetermeer, De Uithof Den Haag, SnowPlanet Spaarnwoude, Skidome Terneuzen

Kosten: Baantoegang

Meer info: voor meer informatie kan je terecht op de Facebook pagina of even onderstaande flyer checken. Als je benieuwd bent naar de prijzen kan je op deze website terecht om de nieuwe collectie van Wolfwell te bekijken. Daarnaast kan je natuurlijk hier ook nog ff een voorbeeld van de Indoor Slopestyle Open checken om te zien hoe zo’n spotbattle nou in de praktijk werkt.

WolfWellBestTrickBattleFlyer

 van