16-03-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Word ambassadeur van Castelli

Castelli is op zoek naar ambassadeurs. Men verwacht van de ambassadeurs dat ze hun rol ten harte nemen. Deze atleten dienen namelijk wekelijks feedback te geven omtrent hun laatste Castelli-avontuur in de vorm van een foto, video of tekst. 

Geïnteresseerden hebben tijd tot 1 april om hun kandidatuur in te dienen en stemmen te verzamelen, dit is mogelijk via de website van Castelli. Uit de 10 meest verkozenen selecteert de Wolvenberg-jury vervolgens drie verschillende Castelli ambassadeurs. Zij zullen kiezen voor die personen waarvan ze denken dat ze helemaal ‘Castelli’ zijn. Zo levert de ambassadeur een daadwerkelijke bijdrage aan het verhaal van de Castelli zomer in 2015.

Hoe Castelli Ambassadeur worden?

Dat is niet voor iedereen weggelegd. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Je fietst graag? Veel? Je houdt van snelheid, design en comfort? Je bent bereid om 8 weken lang jouw ervaringen over de gewonnen Castelli kledij met de wereld te delen.

  1. Schrijf je in op via de website 
  2. Promoot je kandidatuur
  3. Overleef de stemronde
  4. Wordt gekozen door de jury
  5. Geniet van de nieuwe outfit
  6. Bezorg ons jouw feedback

Free Aero Race Bibshort

Deze zomer introduceert Castelli de nieuwe Free Aero Race Bibshort. De Free Aero Race bibshort is sinds 2007 de best verkochte fietsbroek van Castelli. Nu 8 jaar later is het tijd voor een grondige, baanbrekende update. Bekijk deze video en aanschouw de revolutie met eigen ogen!

 van