15-04-2013 - Surfen, Nieuws

Word jij de nieuwe O’Neill stylist?

Dit is een oproep aan alle Fashion stylistes in de dop! Denk jij dat je het in je hebt om het O’Neill fashion team te helpen tijdens de eerstvolgende fashion fotoshoot? Doe dan mee met de Mix & Match, Style & Share competitie en misschien bevind jij je dan binnenkort wel op een tropische strandlocatie tijdens de styling experience van je leven! Als stijl en creativiteit vrij door jouw aderen vloeien en je graag kans wilt maken om samen met een aantal top-modellen, pro-surfers, een elite fashion fotograaf en één van Europa’s meest invloedrijke fashion bloggers op onze Spring Summer 2014 fotoshoot mee te gaan, volg dan de stappen hieronder om mee te doen aan deze competitie.

Hoe doe je mee?
1. Log in op www.fashiolista.com/mixandmatch en LIKE O’Neill (vanaf 11 April 2013).

2. Selecteer jouw favoriete combinatie van de nieuwe O’Neill MIX & MATCH bikini!

3. STYLE de bikini verder af met 4 willekeurige andere favoriete items.

4. SHARE: deel jouw outfit met je vrienden op Facebook.

Vijf finalisten
De O’Neill jury zal 5 favoriete outfits uitkiezen en deze finalisten een Mix & Match bikini toesturen, die zij zelf naar eigen smaak kunnen stylen met gebruik van de items in hun eigen kledingkast. Deze 5 meiden moeten dan voor 29 mei 2013 een foto van hun complete look opsturen en vervolgens zal de jury de winnende inzending uitkiezen gebaseerd op individualiteit, creativiteit en stijl. Dit is geen modellen wedstrijd en inzendingen worden niet beoordeeld op modellen looks of een perfect figuur. Creativiteit is het meest belangrijk en het maakt niet uit hoe veel of hoe weinig van de bikini te zien is in de outfit. Als styling niet zo jouw ding is, kun je nog steeds mee doen en kans maken op een shopping voucher van €500 op de O’Neill e-shop, door middel van het stemmen op jouw favoriete blogger-look.

Zes Europese top fashion bloggers zullen ook een Mix & Match bikini stylen en hun complete outfit posten op Fashiolista. De blogger met de meeste stemmen zal samen met de competitie winnares meegaan op onze fashion fotoshoot, terwijl jij alleen maar hoeft te stemmen om die shopping voucher te winnen! Dus stylistes, waar wachten jullie nog op? Start Mixing & Matching, Styling & Sharing en lanceer jouw eigen fashion carrière! Of stem op je favoriet en win een nieuwe O’Neill bikini!

De regels
De competitie loopt van 11 april tot en met 20 mei. Deelneemsters moeten boven de 18 jaar zijn en van het vrouwelijke geslacht.

 van