25-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

X-Sock Bike Racing: Maak kans op de perfecte fietssok!

De X-Sock Bike Racing is de perfecte fietssok! Door het gebruik van lichte materialen voelen de sokken zeer comfortabel. De Bike Racing zorgt voor een optimaal contact tussen voet en pedaal, wat weer zorgt voor een perfecte controle en een optimale overdracht van kracht.

De paddings in de sok zijn zo verwerkt dat de vorming van blaren en drukpunten tot een minimum wordt beperkt. En, ook belangrijk: dankzij het unieke ventilatiesysteem blijven je voeten lekker droog. De sokken zijn verkrijgbaar zwart of wit en hebben maar liefst 2 jaar garantie. Voor nog meer informatie en specificaties kun je natuurlijk de website van X-Sock eens bekijken.

Winactie

Wij mogen van X-Sock maar liefst 5 exemplaren van de X-Sock Bike Racing weggeven, zodat je zelf kunt ervaren of dit de perfecte fietssokken zijn. Om kans te maken op een paar fietssokken X-Sock hoef je alleen maar antwoord te geven op onderstaande prijsvraag, door onderaan het artikel te reageren via de Facebook-comments. Wie weet fiets jij dan binnenkort rond met een gloednieuw paar fietssokken!

Reageer nu! 

In welke situatie had jij dringend behoefte aan een nieuw paar fietssokken van X-Sock?

Laat hieronder een reactie achter om kans te maken op een paar sokken. De leukste reacties worden beloond met de X-Sock Bike Racing fietssokken. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de X-Sock prijsvraag gaat.

 van