31-03-2014 - Surfen, Nieuws

Yannick de Jager & SUPERbrand surfboards

SUPERbrand Surfboards is stoked met het vastleggen van Yannick de Jager, een van de beste surfers die Nederland de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Per direct zal onze landgenoot deel uitmaken van het Europese SUPERbrand team. 

Yannick de Jager (26) is een van de best presterende surfers in de Noord-Europese scene en verbaast over het algemeen iedereen met zijn prestaties en eigen benadering van surfen. Hij is succesvol geweest tijdens diverse evenementen en is het visitekaartje Nederland op het internationale podium. Yannick is 7-voudig Nederlands kampioen en bereikte de kwartfinales van de 2012 ASP Vendee Pro WQS. Een ander hoogtepunt is daarnaast de vijfde plaats die hij behaalde tijdens een WKZ evenement in Portugal .

Naast zijn prestaties op het water maakt De Jager ook indruk door zijn optredens in het online video project: “Stories from here to there“. In deze webserie van Protest gaan Yannick en andere atleten op zoek naar een aantal van de meest exclusieve spots op aarde. Hieronder kan je een aflevering met Yannick in de hoofdrol nog even terug kijken.

[vimeo id=”43018085”]

Winactie

Om te vieren dat Yannick voortaan uit komt namens het SUPERbrand team heeft men een speciale ‘Make or Break’ winactie in het leven geroepen. Deelnemen aan deze actie is eigenlijk heel gemakkelijk: Like de Facebook-pagina’s van SUPERbrandEurope & Yannick de Jager, laat een reactie achter op de foto en deel het bericht van het merk. Bekijk onderstaande flyer even voor meer details over deze winactie! Ook kan je uiteraard terecht op de website of Facebook-pagina van het SUPERbrand.

Yan_SUPERbrand_makeorbreak

 van