25-07-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Yfd-int neemt groothandels taken van KBikes.nl over

Per direct heeft YFd-int. de groothandels taken overgenomen van KBikes.nl. Yfd-int. wordt daarmee importeur en distributeur van prestigieuze merken als Pivot Cycles, Knolly Bikes, Müsing bikes, Karbon Cycles en Fezzari bicycles en er zijn nog gesprekken gaande met diverse andere merken.

Yfd-int. richt zich op de high end bikes, het topsegment van de markt. Het zijn niet alleen MTB’s die Yfd-int. importeert. Met Müsing bikes is ook de eerste stap gezet naar de Racefietsen en deze markt zal zeker verder uitgebreid gaan worden.

KBikes.nl zal de volledige particulieren verkoop voor zijn rekening gaan nemen als dealer van bovengenoemde merken naast de merken die KBikes.nl al voert zoals Fausto Coppi, Definitive, Puch, Gitane, Lee Cougan, Gepida en Evobikes.

Er wordt aan beide webshops hard gewerkt. Zo zullen er op www.yfd-int.com, de groothandels site ook fietsonderdelen gaan komen. Ook is het assortiment van www.kbikes.nl naast de huidige 12 fietsenmerken verder uitgebreid met fietsonderdelen zoals Magura,SB3 en KS. Ook aan de onderdelen wordt hard gewerkt om deze op afzienbare tijd in de shop te krijgen. De vakhandel wordt bij deze uitgenodigd om zich aan te melden als dealer.

 van