06-06-2011 - Surfen, Nieuws

Zandvoort Open 13 juni

13 juni, 2e pinksterdag, gaat het weer gebeuren, de strijd om je naam op de Skyline bokaal te krijgen zal weer losbarsten. In 2009 was dat Rens van Baalen, 2010 Emiel Tromp, 2011…… Misschien wel die van jou.

Er is een leuke prijzenpot, met onder andere een surfboard, een trip naar Frankrijk, longboard skate board en nog veel meer leuk dingen.

De wedstrijd is weer een Open, dus alles door elkaar heen, long, short, sup, dames, heren, pro’s en beginners. Het enige verschil met voorgaande jaren is dat er dit jaar aparte prijzen zijn voor de dames.

Naast de wedstrijd zijn er ongeveer 30 test boards die je gratis kan uitproberen, er zijn diverse kraampjes met diverse surfspullen, er is een surf yoga instructrice die gratis proeflessen geeft en er is een heuse kunstenaar die komt exposeren met surfschilderijen.

Na de Zandvoort Open wordt er afgesloten met een lekkere BBQ en live muziek. Dus je kunt gerust je hele familie en vrienden kring mee nemen, er is voor iedereen wat te doen.

De inschrijving is open dus als je zeker wilt zijn van een plek kijk dan op:

www.surfverenigingzandvoort.nl

Inschrijving voor leden is 10 euro. Inschrijving voor niet-leden is 20 euro(incl bbq). Inschrijven zonder bbq is niet mogelijk.

 van