Zeven dikke Trek fiesten met de nieuwste SRAM Tranmission groepset

SRAM’s gloednieuwe Eagle Transmission, oftewel T-type, is ontwikkelt om door ruig terrein te rollen en om zonder zware belasting met precisie te schakelen. T-Type vervangt de vertrouwde aandrijflijn met een nieuw systeem dat robuuster en verfijnder is dan ooit tevoren.

Het maakt vervelende derailleurhangers overbodig en gebruikt in plaats daarvan een direct-mount systeem dat betrouwbaarder, nauwkeuriger en gemakkelijker af te stellen is dan welk groepset uit het verleden dan ook. Vind jouw droomfiets met SRAM Eagle Transmission.

Fuel EXe 9.9 XX AXS T-Type

Fuel EXe 9.9 XX AXS T-Type verhoogt niet alleen je trapkracht, maar maakt ook indruk met razendsnel schakelen. Verkrijgbaar met de lichtste XX groepset of de robuuste X0 voor vol vermogen op de trail.

Fuel EX 9.9 XX AXS T-Type Gen 6

Schakel naar een nieuwe versnelling met de Fuel EX AXS T-Type. De combinatie van een krachtige, bekroonde trailbike en het volledig nieuwe, zeer nauwkeurige schakelsysteem stelt je in staat te versnellen tijdens steile beklimmingen en afdalingen te shredden. Ga voor de extreem lichte XX of de robuustere X0 voor zware ritten over de trails.

Top Fuel 9.9 XX AXS T-Type

Met de Top Fuel met Sram T-Type gaan trailcapaciteiten samen met superstrakke schakelmanoeuvres. Rijd je veel cross-country en geef je de voorkeur aan een laag gewicht? Ga dan voor XX. Rijd je meer bergaf dan bergop, dan is de X0 ideaal voor jou.

Rail 9.9 X0 AXS T-Type

Een robuuste eMTB verdient de meest robuuste groepset op de markt. De T-Type voldoet aan deze eisen en is bestand tegen de hoge aandrijfskracht van de rail en het ruige terrein.

Klik hier voor meer informatie!


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent elektrische fietsen? Houd dan de nieuwspagina van Electrified in de gaten! Benieuwd naar routes, tips & tricks en nog meer leesvoer? Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified E-Bike Magazine en volg ons op Facebook en Instagram!

 van