Zeven voor Leven

Fiets mee om kanker op tijd te signaleren!

Tijdens Zeven voor Leven ga je fietsen voor het goede doel! Haal het beste uit jezelf en haal geld op voor stichting Kanker Zien. Het doel van deze stichting: kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren gerichter kunnen behandelen. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee?

Je gaat de uitdaging aan om zeven keer het parcours van ruim 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal met de fiets af te leggen. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters uit. En dat gewoon in Nederland! Kun jij de Zevenheuvelenweg bedwingen?
Met een passie voor fietsen zetten Zeven voor Leven en ambassadeurs Team Sunweb, Tim de Vries en Frits Barend zich samen in om een verschil te maken in de strijd tegen kanker! Bekijk onderstaand filmpje voor meer over Zeven voor Leven!

Om te kunnen deelnemen aan het evenement vraagt Zeven voor Leven € 77,- inschrijfgeld aan elke deelnemer. Hiervoor krijg je: een startpakket, persoonlijke sponsorpagina, wielershirt, bidon en BBQ (inclusief 2 consumpties) na afloop.

Dit inschrijfgeld wordt, samen met de bijdragen van onze (hoofd)sponsors, gebruikt om het evenement te organiseren. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat het door jou binnengehaalde sponsorgeld volledig ten goede komt aan Stichting Kanker Zien!

Ben jij een fanatieke fietser, heb je kanker in je naaste omgeving meegemaakt of heb je gewoon het hart op de goede plek zitten? Ga de uitdaging aan!

Schrijf je nu in!

 van