06-02-2020 - Mountainbiken, Nieuws

Zimtstern fietskleding verkrijgbaar bij Fietsshop Uitgeest

Het Zwitserse fietskledingmerk Zimtstern is weer terug. Anderhalf jaar geleden besloot Zimtstern te stoppen met de verkoop van Zimtstern fietskleding, vooral vanwege de slechte markt voor skikleding. De bikemarkt deed het wel goed en daarmee werd besloten om de fietskleding door te starten.

Hans Allmendinger en Sönke Voss hebben het merk overgenomen en daarmee verse start voor Zimtstern fietskleding gemaakt. Hans en Sönke hebben allebei jaren ervaring in de sportkledingindustrie en putten eigen ervaring als fanatieke bikers.

Zimtstern heeft gekozen om alleen een MTB-collectie neer te zetten. Shorts en losse shirts vormen hiervoor de basis. De oude ontwerpen van Zimtstern fietskleding zijn tegen het licht gehouden en op verschillende punten verbeterd. Functionaliteit gecombineerd met zachte, maar sterke materialen zorgt voor een bruikbare collectie van shirts en shorts uitermate geschikt voor trailrijders van ieder niveau. Daarnaast is ook gedacht aan de sportieve e-bikers met een functionele streetwear collectie.

Voor meer informatie over de collectie kun je terecht op de website van Zimstern. Zimstern is Nederland verkrijgbaar bij Fietsshop Uitgeest of online via de website van Downhillsport.nl

 van