18-12-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Zitgarantie bij zadels van Fabric

Fabric, een van de merken van Dorel Industries Inc. (TSX: DII.B, DII.A) heeft vandaag een 60 dagen zitgarantie aangekondigd voor alle fietszadels die worden verkocht in Europa. Als klanten niet tevreden zijn over het comfort van hun Fabric-zadel, dan kan het zadel binnen 60 dagen na aankoop worden omgeruild voor een ander Fabric-model.

“Zadelcomfort is zeer persoonlijk en er is geen enkel pasvormsysteem dat het zelf uitproberen van een zadel kan vervangen. We weten dat onze zadels superieur comfortabel zijn, maar we raden fietsers altijd aan om onze producten te proberen voordat ze het kopen. Onze Europese klanten krijgen nu 60 dagen de tijd om het vertrouwen te krijgen dat ze voor het beste product hebben gekozen,” zegt Nick Larsen, General Manager van Fabric.

Om er zeker van te zijn dat consumenten het perfect passende zadel vinden, worden ze in de gelegenheid gesteld een willekeurig zadel uit de Fabric-collectie te kopen en er zoveel mogelijk op te rijden om de prestatiekenmerken volledig uit te testen. Als de consument niet volledig tevreden is met het comfort en de zitpositie van het zadel kunnen ze het product, binnen 60 dagen, terugbrengen naar de winkel waar het gekocht is. Na het tonen van het aankoopbewijs kan het product worden omgeruild voor een willekeurig ander nieuw zadel uit de Fabric-collectie. Als het vervangende zadel duurder is, dan zal de consument het verschil moeten bijbetalen. Als het vervangende Fabric-zadel lager geprijsd is, dan zal de dealer het verschil aan de consument terugbetalen.

De Fabric 60 dagen zitcomfort-garantie zal vanaf 2 januari 2016 ingaan. Voor meer informatie over Fabric kunt u terecht op de website van Fabric. Volg Fabric ook via Facebook, Twitter en Instagram.

 van