03-08-2017 - Surfen, Nieuws

Become a Protest teamrider: Update

Afgelopen week zijn wij samen met Protest begonnen met de Become a Pro actie. Hierin zijn wij opzoek naar Surftalent die het Protest surfteam komt versterken.  De eerste dagen zijn inmiddels verstreken en de eerste inzendingen komen al binnen. 


Lotte Jacobs

Hieronder laat Lotte Jacobs zien wat zij in huis heeft op een mechanische gecreëerde golf in Snowdonia. Net zoals de golf laat zij bij elke turn zien over een bijna mechanische perfectie te beschikken.

https://www.instagram.com/p/BXLCrUZgoEs/?tagged=protestsportswear


Jordy de Laat

Jordy de Laat creëert in zijn video voor onze zoektocht naar het nieuwe gezicht van Protest een iets meer tropische vibe.  Turns, barrels en airs komen in zijn edit voorbij. Boardshort aan en gaan!

https://www.instagram.com/p/BXRIJznH8bB/?tagged=protestsportswear


Kan jij dit nou ook of heb jij  een super originele motivatie, Je hoeft namelijk echt nog geen pro te zijn om kans te maken op deze vette hoofdprijs, Plaats dan jouw motivatie voor 18 augustus op je eigen Instagram pagina en wie weet surf jij zometeen samen met Kaspar Hamminga en Yannick de Jager op de mooiste surfspots. Surf dan ook nog even snel naar de vacaturepagina van Protest om de voorwaarde van de actie even goed door te lezen.  Succes en wie weet mogen wij jou straks tot nieuwe teamrider kronen.

 van