29-06-2023 - Kitesurfen, Nieuws, Surfen, Nieuws

Surfin’Sunday is back

Na een knallende primeur aan de Nederlandse kust vorig jaar, verwachten we ook dit jaar weer uptempo knallers en plain ol’ wave riders!

Welcome to Surfin’ Sunday @ the Spot.

Inloop is gratis en er is live music op zondag 9 juli van 15:00 tot 21:00 en verlenging bij ‘good vibes’!

Meer over de bands!

Afgelopen weekend schitterden Surfer Joe, The Greasy Gills en Stories from Shamehill nog – samen met de crème de la crème van de internationale surf music scene – op the world’s

De band tussen Surfer Joe en Stories from Shamehill gaat terug tot 2014 toen zij voor het eerst het podium deelden. De aanleiding was een festival in FAST Surf Village te Scheveningen waar ook Los Venturas uit België speelde met op drums Pieter Dedoncker, de huidige drummer van Surfer Joe.

Wat kun je verwachten op Surfin’Sunday?

Surfer Joe (Italië) vertegenwoordigd de klassieke surf sound uit de jaren 60. Surfer Joe (lead guitar), Daniele Catalucci (bass) en Pieter Dedoncker (drums) staan garant voor een energieke en dynamische liveshow waarbij de klassiekers en zijn eigen composities je het gevoel geven dat je je op het strand van Californië bevindt.

The Greasy Gills is een supercool instrumentaal trio uit California die de grenzen verkent tussen surf, rock and roll en rockabilly. The girls Gracie Malley op drums en Sam Benedetti op de basgitaar begeleiden de weergaloze gitarist Jordan Steer tijdens een show waarbij de voetjes moeiteloos van de vloer gaan.

Stories from Shamehill neemt je mee op een instrumentale reis. Meedogenloze uptempo knallers en plain ol’ wave riders. De band, bestaande uit gitarist Joris de Haan, drummer Arend Keeman en bassist Marco Stolker rekt de grenzen van zijn genre op zonder de nalatenschap van Dick Dale en de Treble Spankers uit het oog te verliezen.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van