28-03-2024 - Surfen, Nieuws

Ripstar Surfcoaching Week Noord-Spanje

Ben jij klaar om jouw surf skills naar een hoger niveau te tillen? Comfortabeler worden in grotere golven, turns leren of uitvinden welke surfstijl het beste bij jou past? Dan is de Ripstar Surfcoaching Week in Noord-Spanje dé plek voor jou! Onze ervaren surfcoaches Elijah & Leanne kijken naar je huidige niveau en geven dagelijks coaching in het water. Zo ga je eind van de surfweek met een hoop progressie naar huis!

Wanneer? 21 t/m 28 september 2024
Waar? Celorio, Noord-Spanje
Voor wie? Surfers met enige ervaring

Je boekt deze reis tot 1 mei met 50 euro early bird korting!


Surfcoaching, video-analyse & theorie

Naast surfcoaching in het water zijn ook foto- en videoanalyses, surfskate trainingen, advanced surftheorie en een surfforecast clinic onderdeel van het programma. Zo doe je in tijdens de Ripstar Surfcoaching Week enorm veel kennis op. Maar ook aan ontbijt, lunch, diner, surfboards testen en andere activiteiten is gedacht.

Bekijk het weekprogramma

Ontdek de surfspots van Noord-Spanje

De surfweek bestaat uit dagelijkse surfcoaching sessies rondom de prachtige baaitjes van Celorio. Dit dorpje in Noord-Spanje is nog vrij verborgen van toerisme en is omringd door surfspots, zoals Playa San Martin en Playa Palombina. Als je een auto hebt kun je natuurlijk ook alle andere spots in Noord-Spanje gaan ontdekken!

Alles over surfen in Celorio


De coaches: Elijah & Leanne

Elijah surft al wedstrijden sinds hij elf jaar is en zat in als tiener in het Nederlands Topsport Team. Zijn favoriete surfspot is J-Bay in Zuid-Afrika. “Surfen is als een soort verslaving voor mij”, zegt hij. Leanne is een ISA Level 2-coach, die al jaren lesgeeft voor Ripstar. Ze is een echte specialist in longboarden en brengt het grootste deel van het jaar door in Noord-Spanje. Ze kent de golven daar dus als geen ander!

Meer over de coaches


Hoe weet ik of ik goed genoeg ben?

Deze Ripstar Surfcoaching Week in Noord-Spanje is gericht op surfers met enige ervaring. Maar geen zorgen; je hoeft geen pro te zijn. De week is juist bedoeld om je verder te ontwikkelen! Wat wel belangrijk is?

  • ‍Je kunt zelfstandig een groene golf inpeddelen
  • Je kunt omgaan met je surfboard in het water
  • Je hebt ooit theorie gehad & je kent de surfregels
  • Je kunt down-the-line surfen, of bent dit aan het oefenen

Check nu of deze week iets is voor jou


Volg Ripster op de social media: Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en Tiktok. Heeft u vragen over de reizen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp, e-mail of telefonisch. ripstar.nl/contact
 van