Alles over mountainbiken vind je in UP/DOWN mountainbike magazine

UP/DOWN mountainbike magazine is hét magazine voor mountainbikers. Je leest hier alles over mountainbiken in de puurste vorm, lees alles over de disciplines, crosscountry, trail, enduro, all mountain, downhill of zelfs strandracen. Ook lees je alles over de nieuwste mountainbike tot de mooiste mountainbike routes en van de modernste mtb gadgets tot de laatste strandraces.

Het online mountainbike platform van UP/DOWN mountainbike magazine gaat nog een stapje verder. Op dit multimediale platform lees je niet alleen alles over jou favoriete sport, maar zie en hoor je ook alles over mountainbiken, mountainbikes en mountainbikeroutes via onze website, Facebook, twitter, instagram en nieuwsbrief. Bovendien vind je een overzicht van de populairste mountainbikes op onze productpagina. Zo kun je eenvoudig verschillende fietsen met elkaar vergelijken en zien bij welke fietsenwinkel je die het beste kunt kopen.

Op de website van UPDOWN mountainbike magazine komt al deze content samen. Handig, want dan houd jij meer tijd over om op de mountainbike te stappen. Wij wensen je alvast veel lees en bike plezier.

We love mountainbiken

Wij van UPDOWN mountainbike magazine houden van mountainbiken, net als jij! Alles wat we doen, is uit liefde voor de sport. Het doel van ons mountainbike magazine is daarom ook om jou te informeren over alles wat met mountainbiken te maken heeft. Dit doen we niet alleen met informatieve-, maar natuurlijk vooral met inspirerende content! Alles om jou te motiveren om op de mtb te stappen. De liefde voor de mountainbike sport komt niet alleen tot uiting in UPDOWN maar ook op onze website, namelijk via het blog. Hier vind je niet alleen het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, maar ook interessante achtergrondartikelen. En die artikelen gaan verder dan alleen de mountainbike. Denk bijvoorbeeld aan informatie omtrent de mountainbike routes in de Hoge Veluwe, op Texel of rondje Schoorl of de Laage Vuursche maar ook mtb routes verder van huis, zoals in de Belgische Ardennen, Oostenrijk, Switzerland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Slovenië komen aan bod op onze pagina mountainbike trails. Ook aan tips en tricks en handige weetjes op het gebied van mountainbikes, materialen, trainingen en voedingsadvies ontbreekt het niet. Waar wacht je nog op? Check ons blog en stap vandaag nog op je mountainbike voor een mooi parcours of mtb route.

Nieuwe mountainbike kopen? Wij helpen je graag!

Wil je een nieuwe mountainbike kopen om jouw skills in het bos of op de trail naar een hoger niveau te tillen? Daar helpen we je graag mee! Want hoewel er genoeg top mountainbikes op de markt zijn, zien zelfs wij soms door het bomen de bos niet meer.

Daarom vind je op onze site van UPDOWN mountainbike magazine een handige productguide. Met deze handleiding kun je op basis van verschillende selectiecriteria zien welke mtb’s aan jouw eisen voldoen. Vervolgens kun je deze fietsen met elkaar vergelijken op basis van specificaties en prijs. Ideaal voor als je jezelf eerst online wilt oriënteren voordat je een fietsenwinkel instapt. Bovendien zie je direct waar je de all terain-bikes  kunt kopen. Oriënteer jij je liever direct in de winkel? Bekijk dan direct onze selectie van fietsenwinkels in onze shopguide.