Abonnee service UP/DOWN mountainbike magazine

Heb je een vraag? 

Hoe kunnen we je verder helpen? Om je nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we de meeste wensen en vragen hieronder op een rij gezet. Natuurlijk kun je ook even onze FAQ bekijken, voor de meest gestelde vragen.


Ik wil graag abonnee worden.

Ik wil graag mijn abonneenummer achterhalen.

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven. 

Ik wil graag een nazending aanvragen. 

Ik wil graag een factuur betalen. 

Ik wil graag een automatische incasso doorgeven. 

Ik wil mijn abonnement helaas opzeggen. 

Ik wil graag in contact komen met Soul Media. 

Ik wil graag contact opnemen met SOUL Media omtrent adverteren, redactie of overige vragen.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

▶ Wat kan je verwachten van het UP/DOWN mountainbike magazine?

WE LIKE ‘EM DIRTY

Niet bang zijn om vies te worden en het snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu het UP/DOWN mountainbike magazine. UP/ DOWN brengt iets nieuws in het aanbod van magazines. Voor gepassioneerde fietsers die zoeken naar de mooiste routes door hun fiets te gebruiken als tool om de bergen mee te verkennen en op avontuur te zijn. Outsiders zullen het niet snel vermoeden, maar onze wereld ziet er anders uit op twee brede banden: als een grote speeltuin. Zelfs onze lage landen, UP/DOWN is hierin een must have. UP/DOWN voedt de honger naar meer; meer singletracks, meer techniek om van het rijden te genieten en meer adembenemende fotografie. Het mountainbikeblad waar je zín van krijgt om te rijden! Aanstekelijke reisreportages, inspirerende rijders, overzichtelijke tests en leerzame instructies zorgen dat je per direct meer uit je wheels haalt. UP/DOWN, want dat is waar mountainbiken om draait.

REDACTIONELE FORMULE

Met een mix van sport en lifestyle is UP/DOWN bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen. Met ondersteunend kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal uit zowel binnen-, als buitenland zullen de lezers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste materialen, veel praktische tips, de nieuwste trends, achtergronden en de te houden evenementen in binnen- en buitenland.

▶ WAAR KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN?

UP/DOWN mtb magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op UP/DOWN. Klik hier als je een abonnement op UP/DOWN als cadeau wil geven.

▶ HOE BETAAL IK MIJN ABONNEMENT?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service.

▶ HOE VAAK VERSCHIJNT UP/DOWN mtb magazine?

UP/DOWN mtb magazine verschijnt 5 keer dit jaar.

▶ HOE LANG LOOPT MIJN ABONNEMENT?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je nog een magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

▶ STOPT MIJN ABONNEMENT AUTOMATISCH?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het cadeau-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

▶ WAT IS DE OPZEGTERMIJN VAN MIJN ABONNEMENT?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog een magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

▶ IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, WIE MOET ER DAN OPZEGGEN?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

▶ WAAR KAN IK UP/DOWN mountainbike magazine LOS KOPEN?
UP/DOWN mtb magazine kunt u bij ons online bestellen. Binnen een week na de release data ligt UP/DOWN ook in de betere boekwinkels en fiets speciaal zaken.

▶ IK WOON IN HET BUITENLAND, KAN IK ME DAN OOK ABONNEREN?

Als je niet in Nederland of België woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten is het dan handig om een digitaal abonnementen te nemen, anders zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

▶ HOE KAN IK EEN ABONNEMENT OPZEGGEN

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties gebruik maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.

▶ HOE KAN IK BIJ JULLIE ADVERTEREN?
Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen via dit contactformulier of via 0251-674911.


Meer vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via abonnementen@soulonline.nl of info@soulonline.nl. Dan helpen we je uiteraard graag verder! Natuurlijk kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen met onze abonneeservice via 088-1102040. Ook zijn wij bereikbaar via de Facebook-pagina van UP/DOWN.