Soul Media is sinds 1999 uitgever van toonaangevende magazines, gericht op verschillende funsporten. Soul Media is daarmee uitgever van leading magazines in de bike/surf/snow branches in de Benelux.

 

  • Mountainbiken – Up/Down mountainbike magazine
  • Wielrennen – Wielrenblad
  • Kiteboarden – Access kiteboard magazine
  • Windsurfen – Motion windsurf magazine
  • Skiën / Snowboarden / Surfen / Outdoor – SOUL Magazine (voorheen 6SURF, Taste en White)

Naast de fysieke en digitale magazines heeft Soul een multimediaal platform. Een website met hoogwaardige redactionele content en aanverwante activiteiten als een maandelijks verstuurde nieuwsbrief, webshop en sociale media. Het gaat bij alle producten om het gevoel achter de sporten, met andere woorden de Soul van deze funsporten. De belangrijkste doelstelling is om de lezers op een persoonlijke wijze te informeren, inspireren en bovenal motiveren via alle kanalen die deel uitmaken van ons crossmediale platform. Op deze wijze kunnen we 24/7 inspelen op de behoeften van onze fanatieke doelgroepen.

 

Commercie & Parterships

 

Commerciële content kan worden gepubliceerd in zowel ons magazine, als op de websites en op onze social kanalen. Meer informatie over commerciële samenwerkingsvormen met Soul Media kunt U terug vinden in onze Mediakit, die U kunt opvragen door onderstaand contactformulier in te vullen. 

 

Uiteraard kunt U ook direct contact opnemen met onze sales-managers voor meer informatie over mogelijkheden voor commerciële samenwerkingen. Neem hiervoor gerust contact op met account-managers Sven Berg of Lukas Mooij en dan helpen we U graag verder. Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0031(0)251-674911. 

 

Interesse?

 

We bieden adverteerders uiteenlopende mogelijkheden aan voor commerciële exposure, tegen scherpe tarieven. Op deze wijze is het mogelijk om een advertentiecampagne op maat aan te bieden, door optimale inzet van relevante kanalen die deel uitmaken van het crossmediale platform. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren in zowel de print magazines als digitale magazines. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om te adverteren via diverse online kanalen: websites, sociale media en nieuwsbrieven.

Contact | SOUL Media