Abonneeservice & Contact

Heb je een vraag? 

Hoe kunnen we je verder helpen? Om je nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we de meeste wensen en vragen hieronder op een rij gezet. Natuurlijk kun je ook even onze FAQ bekijken, voor de meest gestelde vragen.


Ik wil graag abonnee worden.

Ik wil graag mijn abonneenummer achterhalen.

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven. 

Ik wil graag een nazending aanvragen. 

Ik wil graag een automatische incasso doorgeven. 

Ik wil graag een factuur betalen. 

Ik wil mijn abonnement helaas opzeggen. 

Ik wil graag in contact komen omtrent mijn abonnement met Soul Media. 

Ik wil graag contact opnemen met SOUL Media omtrent adverteren, redactie of overige vragen.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

▶ Wat kan je verwachten van het Wielrenblad?

Trends van nu, afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. Zoektochten naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en onthullingen waar die onbekende helling beklommen kan worden. Samen met fotografen die opzoek zijn naar dat andere beeld . Columns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

▶ WAAR KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN?

Wielrenblad biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op Wielrenblad. Klik hier als je een abonnement op Wielrenblad als cadeau wil geven.

▶ HOE BETAAL IK MIJN ABONNEMENT?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service.

▶ HOE VAAK VERSCHIJNT WIELRENBLAD?

Wielrenblad verschijnt 5 keer dit jaar.

▶ HOE LANG LOOPT MIJN ABONNEMENT?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je nog een magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

▶ STOPT MIJN ABONNEMENT AUTOMATISCH?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het cadeau-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

▶ WAT IS DE OPZEGTERMIJN VAN MIJN ABONNEMENT?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog een magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

▶ IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN, WIE MOET ER DAN OPZEGGEN?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

▶ WAAR KAN IK WIELRENBLAD LOS KOPEN?
Wielrenblad kunt u bij ons online bestellen. Binnen een week na de release data ligt Wielrenblad ook in de betere fiets speciaal zaken.

▶ IK WOON IN HET BUITENLAND, KAN IK ME DAN OOK ABONNEREN?

Als je niet in Nederland of België woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten is het dan handig om een digitaal abonnement te nemen, anders zijn we wel genoodzaakt een hoger tarief in rekening te brengen.

▶ HOE KAN IK EEN ABONNEMENT OPZEGGEN

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties gebruik maken. Zo ja, dan kan u hier boven opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.

▶ HOE KAN IK BIJ JULLIE ADVERTEREN?
Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen via deze pagina of bel direct met Soul Media of via 0251-674911.


Meer vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via abonnementen@soulonline.nl of info@soulonline.nl. Dan helpen we je uiteraard graag verder! Natuurlijk kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen met onze abonneeservice via 0251-257924. Ook zijn wij bereikbaar via de Facebook-pagina van Wielrenblad.