Alles over wielrennen vind je in Wielrenblad

Wielrenblad is hét magazine voor wielrenners. Je leest hier alles over wielrennen en racefietsen: van de nieuwste fietsen tot de mooiste wielrenroutes en van de modernste gadgets tot de recentste wielerrondes.

Het online platform van Wielrenblad gaat nog een stapje verder. Op dit multimediale platform lees je niet alleen over jouw favoriete sport, maar zie en hoor je ook alles over wielrennen via onze website, Facebook, Twitter, Instagram en nieuwsbrief. Bovendien vind je een overzicht van de populairste racefietsen op onze productpagina. Zo kun je eenvoudig verschillende fietsen met elkaar vergelijken en zien bij welke fietsenwinkel je die het beste kunt kopen.

Op de website van Wielrenblad komt al deze content samen. Handig, want dan houd jij meer tijd over om op de racefiets te stappen. Wij wensen je alvast een goede rit!

We ❤ wielrennen

Wij houden van wielrennen, net als jij! Alles wat we doen, is uit liefde voor de sport. Het doel van Wielrenblad is daarom ook om jou te informeren over alles wat met wielrennen te maken heeft. Dit doen we niet alleen met informatieve-, maar natuurlijk vooral met inspirerende content! Alles om jou te motiveren om op de racefiets te stappen.

Die liefde voor wielrennen komt niet alleen tot uiting in Wielrenblad, maar ook op onze website, namelijk via het blog. Hier vind je niet alleen het laatste nieuws op het gebied van wielrennen, maar ook interessante achtergrondartikelen. En die artikelen gaan verder dan alleen de racefiets. Denk bijvoorbeeld aan nieuws over grote wielerrondes als de Tour, de Giro en de Vuelta. Maar ook aan tips en tricks op het gebied van racefietsen, materialen, gadgets en trainingen ontbreekt het niet.

Waar wacht je nog op? Check ons blog en stap vandaag nog op je racefiets voor een mooie ronde!

Nieuwe racefiets kopen? Wij helpen je graag!

Wil je een nieuwe racefiets kopen om jouw skills op het asfalt naar een hoger niveau te tillen? Daar helpen we je graag bij! Want hoewel er genoeg topfietsen op de markt zijn, zien zelfs wij soms door de bomen het bos niet meer.

Daarom vind je op onze site een handige productguide. Hierin kun je op basis van verschillende selectiecriteria zien welke racefietsen aan jouw eisen voldoen. Vervolgens kun je deze fietsen met elkaar vergelijken op basis van specificaties en prijs. Ideaal voor als je jezelf eerst online wilt oriënteren voordat je een fietsenwinkel instapt. Bovendien zie je direct waar je de racefietsen kunt kopen.

Oriënteer jij je liever direct in de winkel? Bekijk dan direct onze selectie van fietsenwinkels in onze shopguide.