Abonneeservice & Contact

Heb je een vraag? 

Hoe kunnen we je verder helpen? Om je nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben we de meeste wensen en vragen hieronder op een rij gezet. Natuurlijk kun je ook even onze FAQ bekijken, voor de meest gestelde vragen.


Ik wil graag abonnee worden.

Ik wil graag mijn abonneenummer achterhalen.

Ik wil graag in contact komen met Soul Media. 

Ik wil graag een adreswijziging doorgeven. 

Ik wil graag een nazending aanvragen. 

Ik wil graag een automatische incasso doorgeven. 

Ik wil graag een factuur betalen. 

Ik wil mijn abonnement helaas opzeggen. 


Veel gestelde vragen – FAQ

 WAT IS ACCESS KITEBOARD MAGAZINE?

ACCESS TO THE SKY Kiteboarden is een nieuwe opwindende sport die momenteel een razendsnelle en wereldwijde ontwikkeling doormaakt. Dagelijks raken er enthousiastelingen verslingerd aan de onbegrensde mogelijkheden die deze sport op het water en in de lucht biedt. The sky is the limit en Access kiteboard magazine is hiertoe een belangrijke toegangspoort. Niet alleen is het een betrouwbare gids als het gaat om goede techniek, veiligheid en materialen ook allerhande interessante roadstories, belangrijke evenementen, prachtig beeldmateriaal en interviews met grensoverschrijdende boarders krijgen hun plek. Kortom; een onmisbaar tijdschrift voor alle geïnteresseerde kiteboarders die hun vluchtroutes willen uitstippelen in de snelle wereld van het kiteboarden.
REDACTIONELE FORMULE Access kiteboard magazine is bestemd voor alle kiteboarders in Nederland en Belgie. In beschrijvende en informatieve artikelen, ondersteund door hoogwaardig en spectaculair beeldmateriaal, wordt de lezer een gebalanceerde mix van informatie en actie voorgeschoteld: het nieuwste materiaal, aandacht voor veiligheid, praktische en technische informatie, mooie reisverhalen, scherpe interviews en nationale en internationale kiteboard events.

 WAAR KAN IK EEN ABONNEMENT AFSLUITEN?

Access kiteboard magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op Access. Klik hier als je een Access abonnement als cadeau wil geven.

 HOE BETAAL IK MIJN ABONNEMENT?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service

 HOE LANG LOOPT MIJN ABONNEMENT?

Het abonnement loopt tot wederopzegging.

 STOPT MIJN ABONNEMENT AUTOMATISCH?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het CADEAU-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

 WAT IS DE OPZEGTERMIJN VAN MIJN ABONNEMENT?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog één magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

 HOE VAAK VERSCHIJNT ACCESS KITEBOARD MAGAZINE?

Access kiteboard magazine verschijnt 5 keer per jaar en komt uit in week 6, 12, 20, 29 en 39.

 WANNEER WORDT ACCESS KITEBOARD MAGAZINE BEZORGD?

Access kiteboard magazine komt in de volgende weken uit: Week 6,12, 20, 29 en 39. Je zult het eerstvolgende magazine wat uit komt automatisch op je deurmat ontvangen

 IK WIL IEMAND EEN ABONNEMENT CADEAU DOEN. MOET DIEGENE HET ABONNEMENT ZELF OPZEGGEN?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

 WAAR KAN IK ACCESS KITEBOARD MAGAZINE LOS KOPEN?

Access kiteboard magazine kunt u bij ons online bestellen. In de 4-8 weken na de release data van het magazine kunt u het magazine ook in de betere kiosk vinden.

 IK WOON IN HET BUITENLAND, KAN IK ME DAN OOK ABONNEREN?

Als je niet in Nederland of Belgie woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

 HOE KAN IK BIJ JULLIE ADVERTEREN?

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales manager; Sven Berg info@soulonline.nl 0251-674911

 HOE KAN IK MIJN ABONNEMENT OPZEGGEN?

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties, gebruik van maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken wij u voor uw lidmaatschap.

Meer vragen? 

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@aboland.nl of info@soulonline.nl. Dan helpen we je uiteraard graag verder! Natuurlijk kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen met onze abonneeservice via 0251-257924. Ook zijn wij bereikbaar via de Facebook-pagina van Access.