16-06-2020 - Windsurfen, Magazines

Motion #1 2020 is uit!

De eerste uitgave van Motion dit jaar laat zich lezen als één grote bucketlist. Afgewisseld met onze gebruikelijke rubrieken en thematische verhalen vind je 31 dingen die je als windsurfer mag aspireren (#14: Planeer door de gijp), waar je van mag dromen (#03: Spring een forward), of gewoon situaties die je als windsurfer hoe dan ook gaat tegenkomen (#24: Schitter door afwezigheid). Even geen corona en om het kwartier je handen wassen, maar vooral veel inspiratie, voor een sport waarmee je als vanzelf de anderhalvemeterregels naleeft.
Abonnees kunnen Motion binnenkort op het matje verwachten. Ben jij nog geen lid? Bestel hem dan snel in onze webshop of word hier abonnee! Hieronder al een klein voorproefje van het nieuwste nummer.

Ice Ice Baby

Windsurfprofs reizen gewoonlijk constant de zomer achterna. Zo niet Balz Müller. Zoals een goed Zwitser betaamt ging hij afgelopen winter op skivakantie, al kon hij de verleiding toch nog even aan de giek te hangen niet weerstaan.

RIP

Vraag een oudere windsurfer naar zijn favoriete surffilm en dik kans dat het antwoord RIP is. Deze ‘journey through windsurfing paradise Hawaii’ uit 1995 was een instant klassieker en bracht naast keiharde actie ook iconische songs voort. We vroegen rider en maker Robby Naish terug te blikken op het maakproces.

Leer voorspellen

Websites als Windguru en Windfinder maken het makkelijker dan ooit om geen goede windsurfdag meer te missen. Toch zijn de verschillen tussen de voorspellingen soms groot; hoe komt dat? 4 tips van meteoroloog en windsurfer Laura van der Blij zodat jij vaker op het juiste moment op de juiste plek bent.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en Strandjutten niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #1 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud

10. Editorial
12. Moments
19. Tussendoor
20. Strandjutten
28. Bucketlist
32. Echte man test
34. Bucketlist
36. Basics
38. Bucketlist
40. Ice ice Baby
48. Bucketlist
50. RIP
52. Bucketlist
54. Dubbelinterview
62. Bucketlist
64. Leer voorspellen
66. Closeout


Losse uitgaven van Motion zijn nu ook extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Bestel Motion #1, 2, 3, 4 2019 en #1 2020 voor slechts €7,95 in plaats van €9,95 via onderstaande button en ontvang maar liefst 20% korting via deze link.

 van