31-07-2012 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #4 2012

Het vierde nummer Motion windsurf magazine van 2012 ligt bijna op je deurmat. Wat staat er zoals in?

We trappen af met een diepte interview met onze kandidaat voor olympisch windsurfgoud Dorian van Rijsselberghe, gevolgd door een special over de Olympische Spelen, waarin je alles leest over het evenement, Dorians tegenstanders en zijn crew. Daarnaast neemt Niek van der Linde ons mee voor een lesje efficiënt windsurfen en trakteert oosterbuurman Chris Hafer ons op een leçon savoir vivre in Bretagne.

Nu het zomer is en warm (geloof ons: augustus wordt de shit!) is dit het ideale moment om je vriendin te leren windsurfen (en zo stiekem je eigen tijd op het water te maximaliseren). Daarom in dit magazine een verhaal met tips van Nayra Alonso die moeiteloos elke dame met een zwemdiploma op de plank moeten krijgen. Meer girlpower komt van Amanda Beenen, die in het Noord-Duitse Kiel hoge ogen gooide op de jaarlijkse Ocean Jump, uit de Canaries komt windpower in de vorm van een verslag van de laatste twee wave evenementen van de PWA door jurylid Thijs van der Meer.

Voor de materiaalfreaks hebben we een overzicht van de nieuwste 2013 producten, verder vind je ook in deze Motion weer onze vaste rubrieken als het Prolimit Fotofestijn, de Echte Man Test (speedkanonnen Peter & Peter), Neerlandse Moments en zitten er opnieuw twee dikke posters bij dit nummer.

Krijg je het magazine nog niet op de deurmat, word dan nu abonnee en krijg een mooi welkomstgeschenk gratis! Als je geen abonnee bent kan je de magazines uiteraard ook kopen bij de gespecialiseerde boekhandels in Nederland en België.

 van