08-06-2016 - Windsurfen, Nieuws

Surfana Festival – het eerste Nederlandse Festival met eigen Carpool systeem

In het weekend van 10, 11 en 12 juni wordt in de Bloemendaalse duinen het Surfana Festival gehouden. Bezoekers kunnen van te voren met elkaar in contact komen om elkaar te voorzien van een lift. Met een eigen ontwikkeld Bla Bla Carpool systeem kunnen bezoekers aangeven waar vandaan en wanneer de lift naar het festival aangeboden wordt. De aanmeldingen lopen inmiddels storm.

Aanbieders krijgen zelf de keuze; split gasoline, een gebakken verse appeltaart of just more love als ‘beloning’ voor de rit. Gezellig, besparend en duurzaam. Zo kom je nog eens met nieuwe vrienden aan op het leukste festival van Nederland.

‘s Ochtends na een avond dansen een bezorgd ontbijtje bij je tent?

Bij een van de vele foodtrucks die op het festival staan kan er een ontbijtje besteld worden die de volgende ochtend bij je tentje in de duinen wordt bezorgd! Hoe gezellig en makkelijk?! Of je nu nieuwe dingen wilt leren tijdens een van de vele clinics, een lekker weekend wilt surfen, een weekendje weg wilt met het gezin, goede muziek wilt luisteren of simpelweg wilt genieten van THE GOOD LIFE: iedereen is welkom!

Muziek

Na een energieke dag is het heerlijk dansen op de blote voeten in het zand en dat alles op nationale en internationale bands zoals Echo Town (UK), Bar Jams (UK), Makandeya (SWE) of het Sean Koch trio (ZA). De vaak onbekende, maar zeer getalenteerde muzikanten en bands komen met veel plezier spelen op het Surfana Festival. De super fijne sfeer en mooie ligging werkt verslavend.

Kaartverkoop

De laatste kaarten zijn nog in de verkoop. Een toegangskaart voor het gehele weekend inclusief kamperen kost €110,-. De camping plekken zijn inmiddels (bij het schrijven van dit bericht) uitverkocht of bijna uitverkocht. Tevens zijn er dagkaarten te koop voor €40,-. Kijk voor meer informatie op de website.

 van