19-08-2019 - Windsurfen, Nieuws

The RealTrip 2019

In het weekend van 14 & 15 september 2019 vindt in Makkum (Friesland) weer het jaarlijkse windsurf evenement “The RealTrip” plaats. The RealTrip is sinds 1995 een begrip in Nederland, een evenement waar pro’s, amateurs & jeugd samen strijden op het water.  In de afgelopen jaren is “The RealTrip” uitgegroeid tot het belangrijkste en populairste windsurf evenement van Nederland, en daarnaast inmiddels één van de grootste watersport-events in ons land.

Onder de ruim 250 deelnemers dit jaar opnieuw weer vele internationale & nationale toppers met onder andere Wereldkampioenen Twan Verseput (NED) & Ethan Westera (ARU), en Nederlandse Kampioenen Slalom Esther de Geus, Ennio Dal Point & Jordy Vonk.

De toenemende populariteit van het event en de sterke stijging van het aantal deelnemers zowel nationaal & internationaal betekend een sterke stimulans voor de windsurfsport in Nederland. De organisatie is in handen van Stichting Beach to Beach en bestaat uit een groot team van vrijwilligers.

Ook voor de bezoekers die niet actief deelnemen aan het evenement is er volop actie. Het kleurrijke schouwspel van de honderden wedstrijddeelnemers op het water is natuurlijk al bijzonder om te zien, maar ook op de boulevard zijn er diverse activiteiten (o.a. BMX Clinic & Outdoor Adventure) waaraan iedereen kan deelnemen.

Voor bezoekers is het evenement vrij toegankelijk.

Locatie:                Makkum, De Holle Poarte

Data:                     14 & 15  september 2019

Tijdstip:               9:30 tot 17:00 (beide dagen)

Website:           www.therealtrip.nl

Facebook:        www.facebook.nl/therealtrip     

Voor meer Windsurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl.  Altijd up to date en vier keer per jaar het mooiste windsurf magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Motion!

 van