02-04-2013 - Windsurfen, Nieuws

Win een paar Prolimit Armoured ACS Boots

Tijdens een sessie strandjutten in Motion #2 vonden een prachtig paar Prolimit Armoured ACS Boots in maat 45. Handig natuurlijk, want deze schoentjes zijn perfect geschikt voor de koude lentedagen die ons nog te wachten staan. Uitgevoerd met Prolimits OCL, ofwel orthopedisch gecontroleerde leest, hebben de boots een pasvorm die perfect aansluit op de houding die je hebt tijdens het windsurfen. De goede fit zorgt er bovendien voor dat er minder water naar binnen loopt, waardoor je warmer blijft en langer door kunt gaan! De zool tenslotte is voorzien van kevlar voor extra bescherming, geen overbodige luxe op grindgaten en spots als de Brouwersdam waar de mosselen klaar liggen om een hap uit je voet te nemen.

De winkelprijs van deze booties is € 59,95 maar voor jou zijn ze misschien wel helemaal gratis. Moet je ze wel passen natuurlijk (maat 45!), en de volgende vraag beantwoorden:

Wil jij deze Prolimit booties winnen?

Vul hieronder in de facebookcomments in wat jouw koudste surf-ervaring van afgelopen winter is geweest. Half mei kiezen we uit de leukste inzendingen de winnaar.

[vimeo id=”56972570″]

 van