16-02-2023 - uncategorized

Aantrekkelijk wandelen met VAUDE

Aan de wandel met je nieuwe liefde, je oude liefde of zelfs op een eerste date? Dan maakt het zeker uit welke kleur je draagt! Volgens toonaangevende onderzoeken wereldwijs geeft het overgrote deel van de mannen en vrouwen aan dat kledingkeuze en -kleur effect hebben op de aantrekkingskracht van hun partner. Rood komt hierbij naar voren als de kleur die mannen het meest aantrekkelijk vinden, én de kleur die vrouwen het vaakst aantrekken als ze hoge verwachtingen hebben van een date. Blauw staat hierbij op een solide nummer twee. Rood en blauw zijn dus the way to go, zeker als je deze Valentijnsdag een wandeldate op de planning hebt staan. Met deze twee wandelitems van VAUDE maak je daarom gegarandeerd een goede (eerste) indruk!

Mineo Parka Dames

Het eerste dat je vaak ziet ziet terwijl iemand van veraf naar je zwaait, is de jas die hij of zij aanheeft. Een eerste tinteling loopt door je heen, of misschien een eerste rilling: de juiste jas is daarom niet onbelangrijk. Met de Mineo Parka zorg je dat er geen enkele mogelijkheid tot teleurstelling bestaat. Laat de mond van je date, je partner of jezelf openvallen in verbazing over deze lichte, modieuze parka gemaakt van een water- en winddichte, ademende stof. Daarnaast garandeert de synthetische isolatie zelfs in vochtige omstandigheden een langdurige en comfortabele warmte, en heeft de jas een lange snit die alle belangrijke gebieden beschermt tegen de kou. De gevoerde capuchon en de mouwboorden kunnen precies naar je wensen worden aangepast, en de reflecterende elementen zorgen dat je goed zichtbaar bent, of je nu overdag of ‘s avonds een lange wandeling maakt. 

De Mineo Parka voor dames is beschikbaar in de kleuren Flame Red, Aloe Vera, Burnt Yellow en Dark Sea, en kost €190,00. 

Kajam Shopper

Kom je door vanuit werk, een cursus of de poweryoga (of moet je daarheen na het wandelen), dan heb je vaak wat spullen bij je – en bij een wandeling kan je die meestal niet even in een kluisje stoppen. Wat je dan goed kunt gebruiken, is een ruime, comfortabele rugzak als de Kajam Shopper. Twintig liter volume? Check. Verschillende handige binnenvakken? Check. Verstelbaar in hoogte? Check. Gevoerde schouderbanden? Check. Die laatsten kan je zelfs helemaal wegstoppen als je de Kajam van een rugzak omtovert naar een moderne shopper voor in de stad, waarin al je behoeften gemakkelijk passen. Een speciaal vak voor je smartphone aan de zijkant en een waterdichte Eco Finish-impregnering maken de tas helemaal af. Perfect geschikt voor in de stad en daarbuiten. 

De Kajam Shopper is beschikbaar in de kleuren Frozen Leaf, Dusty Rose, Chocolate, Black en Umbra, en kost €80,00. 

Duurzaam aan de wandel

Hoewel je met deze VAUDE-items fijn kunt wandelen op een roze wolk, is het natuurlijk wel zo verstandig om met je beide benen op de grond te blijven staan – letterlijk en figuurlijk. Om te zorgen dat deze grond (en daarmee onze planeet) in de toekomst ook gezond kan blijven voortbestaan, zijn de Mineo Parka en de Kajam Shopper vervaardigd met het VAUDE Green Shape-label. Deze hoge standaard staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product gemaakt uit duurzame bluesign®-gecertificeerde materialen.

VAUDE

Bekijk hier meer van VAUDE’s Green Shape-producten.


 van