Shops

terug

Shops

Ben je op zoek naar de beste fietsenwinkel, fietsspeciaalzaak of fietsspecialist? Wil je een nieuwe racefiets kopen, zodat je tijdens de volgende tocht je fietsmaatjes kan aftroeven op het asfalt? Of wil je juist een nieuwe mountainbike kopen, zodat je voortaan nog sneller over de mooiste trails heen flitst? In de Shopguide van UP/DOWN mountainbike magazine & Wielrenblad kun je onze favoriete fietsenwinkels voor sportieve fietsers terug vinden.

 

Een fietsenwinkel uit de Shopguide werkt samen met UP/DOWN en Wielrenblad, dus onze bladen zijn er ook te vinden. Terwijl je wordt geholpen kun je dus lekker door je favoriete magazines bladeren, zodat je alvast in de stemming kunt komen voor de volgende tocht. Bij deze gespecialiseerde fietsenwinkels vind je dan ook vrijwel altijd een passende fiets en hebben ze service extra hoog in het vaandel staan. In de Shopguide vind je dus de beste fietsenwinkel, bij jou in de buurt.

 

Wekelijks krijgen wij op de redactie namelijk mailtjes van lezers die zich afvragen waar je nou zo’n gave mountainbike of racefiets het allerbeste kunt kopen. Want waar haalt Abraham de mosterd? Gelukkig zijn er meer dan genoeg toffe winkels in Nederland die hun kostbare vierkante meters invullen met onmisbare, iets minder conservatieve of commerciële producten. Superhandig, want deze producten kan je dan ter plekke voelen, ruiken en passen. Wat al deze shops gemeen hebben, is een bedrijfsleider die de shop runt vanuit zijn hart. Die naast dozen schuiven vooral ook een ideaal heeft over waar het heen gaat met de fietswereld. Iemand die elk uurtje dat de shop gesloten is doorbrengt op de fiets en daarom weet wat hij zijn klanten adviseert. UP/DOWN en Wielrenblad zetten dan ook graag deze fietsenwinkel en hun gepassioneerde medewerkers in het zonnetje! Vind je dat er nog een fietsenwinkel ontbreekt, neem dan gerust even contact met ons op voor eventuele suggesties. 

 

Zien we je ook in de fietsenwinkel?