23-06-2022 - Nieuws, Wielrenblad

AGU Venture collectie

Donderdag 16 juni mochten wij bij de lancering van de AGU Venture collectie zijn. Hieronder is de after movie te zien en meer informatie over de collectie.

Ben je benieuwd naar de volledige collectie? Klik dan hier.

Of je nu een weekendje weg gaat, een week of een maand de AGU bikepacking collectie heeft alles wat je nodig hebt! Met meer dan 50 jaar ervaring in de wielrensport, is dit assortiment ontworpen, door bikepackers, voor bikepackers, tegen een aantrekkelijke prijs. Om AGU hun geschiedenis van het maken van fietstassen te accentueren, heeft AGU de AGU Venture collectie een vintage look gegeven. Het snelle en eenvoudige bevestigingssysteem zorgt ervoor dat deze duurzame tassen overal op passen.

Elke dag kan een avontuur zijn. Van van de gebaande paden afgaan, je eigen vrijheid creëren waar alles kan gebeuren. Het dragen van de juiste uitrusting is cruciaal om maximaal van je avontuur te kunnen genieten. Jij snel en ver kunt fietsen, op uw gemak rond kunt cruisen, kamperen onder de sterrenhemel of gewoon even stoppen voor een kopje koffie of een koud biertje. Van nauwsluitende ultra functionele bibshorts en jerseys tot baggy MTB broeken, puffs en hoodies, tot casual maar technische chino’s en zelfs flanel fiets overhemden. Het maakt niet uit waar je rijdt, wat je rijdt of hoe je rijdt. Gravel, MTB, bikepacking, touring; AGU Venture collectie heeft de juiste kleding voor jou.

Ben je benieuwd naar de volledige collectie? Klik dan hier.

Foto header: Thijs Huizer


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van