06-11-2013 - Windsurfen, Nieuws

Below the Surface – Nu verkrijgbaar in webshop

“Below the Surface”, de laatste productie van Andre Paskowski, is vanaf nu terug te vinden in onze webshop. Deze ultieme windsurfproductie is natuurlijk uitgebracht als DVD maar zal daarnaast ook verkrijgbaar zijn als Blue Ray. Neem dus gauw even een kijkje in de webshop van SOUL of bekijk even de onderstaande trailer om alvast in de sfeer te komen.

In “Below The Surface” is de producer de wereld afgereisd met Victor Fernandez, Marcilio Browne, Gollito Estredo, Klaas Voget en Alessio Stillrich om de mooiste stranden ter wereld te bezoeken. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd waarin de schoonheid van het landschap, actie op het water en de surf-lifestyle duidelijk naar voren komen. Met zijn laatste meesterwerk heeft Andre de lat voor toekomstige surffilms enorm hoog gelegd.

[vimeo id=”71627489″]

Wet and Salty, Flashback, Four Dimensions (2009), Minds Wide Open (2011), Magic Moments en “Rewarded” (2012) zijn films die al eerder geproduceerd zijn door Andre Paskowski. Inmiddels is met alle mogelijke hulp van zijn naasten dus een waardige opvolger verschenen. De producer is na een lange strijd met zijn ziekte op 2 augustus van dit jaar helaas overleden maar gelukkig zal zijn prachtige repertoire altijd blijven voortbestaan.

 van