01-06-2023 - Windsurfen, Magazines

Motion windsurf magazine #1 2023 is nu verkrijgbaar!

In deze uitgave van Motion neemt Marc Paré ons mee naar het zuiden van Chili om te zien wat er naast topspots Matanzas en Topocalma nog meer te vinden is, lees je waarom ook jij als windsurfer baat hebt bij yoga en helpt Flo Jung je op weg om ein-de-lijk die forward loop te proberen staan! Daarnaast zijn er natuurlijk onze vaste rubrieken als Strandjutten, Moments en nog veel meer. Genoeg leesvoer dus!

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.

Hier alvast een voor proefje.

Hooked

Afgelopen april verscheen het boek Hooked, waarin schrijver Steve West je meeneemt op een reis door vijf decennia windsurfgeschiedenis, ondersteund met prachtige, iconische beelden van Mistrals huisfotograaf Ulli Seer. Wij vroegen West naar de totstandkoming van het boek.

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.

Chasing Surazo

Marc Paré is een van de grootste talenten van de wave-discipline. De 24-jarige Catalaan staat bekend om zijn ongekende drive en toewijding, en laat geen mogelijkheid onbenut om aan zijn skills te slijpen. Afgelopen december reisde hij de wind achterna in het Zuiden van Chili, om te zien wat er naast topspots Matanzas en Topocalma nog meer te vinden was. Een avontuur met ups en downs, precies zoals het hoort bij een surfexpeditie.

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.

Forward loop

Er zijn maar weinig moves die zo tot de verbeelding spreken  als de forward loop. Niet zo gek voor een move die in de begintijd killerloop genoemd werd, en waar destijds zelfs menig pro eerst een schietgebedje voor moest doen. Toch is hij lang niet zo moeilijk als hij lijkt; het is vooral een kwestie van je angst overwinnen. Flo Jung helpt je op weg.

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.

Vragenvuur

Eind 2022 voer Antoine Albeau zijn laatste slalomwedstrijd op de World Tour. In drie decennia won hij maar liefst 26 wereldtitels, van freestyle tot Super-X, en van speed tot slalom. Hoewel hij niet meer te zien zal zijn bij de PWA, is de 50-jarige allrounder absoluut nog niet toe aan zijn pensioen. Wij vroegen hem naar het heden, verleden en de toekomst.

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.

Inhoudsopgave Motion #1 2023

10. Editorial
12. Moments
19. Tussendoor
20. Strandjutten
32. Hooked
38. Basics
40. Yoga voor windsurfers
48. Chasing Surazo
56. Zoute Bekken
58. Forward loop
66. 30 jaar Brouwersdam
70. Vragenvuur
80. Closeout

Bestel Motion windsurf magazine #1 2023 hier.


Voor meer Windsurf nieuws, windsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu Windsurf magazine en word abonnee van Motion en volg onop Facebook en Instagram!

 van