Bikes and boards 2019

Afgelopen weekend vond het jaarlijks terugkerende evenement Bikes and Boards plaats. Ook deze editie was een waar spektakel met meer dan 3000 bezoekers.

Bikes and Boards 2019
Beachrace deelnemer in volle vaart

Op het strand bij The Spot vond de BEACHRACE plaats waar diverse deelnemers uit verschillende landen de meedogenloze strijd aangingen in een knock out systeem door het mulle zand. Na diverse heats en een finale wist Frank Boots op zijn KTM Flattracker de eerste plaats te behalen. Zandvoortse local Sven Ermstrang stond net als vorig jaar als 2de op het podium. Op de 3de plaats eindigde Mitch Kroese.

Bikes and Boards 2019
Arjan van de Boom en Sven Ermstrang beoordelen een motor op de bikeshow.

Op BIKESHOW beoordeelde Arjan van den Boom, de nummer één moterbike customizer van Nederland en Sven Ermstrang alle custom bikes op uitzonderlijke techniek, style en creativiteit. Rob van Veen met een Harley Sportser met een eigenbouw hardtail ging er vandoor met de eerste prijs, gevold door Nick Xiromeritis op de tweede plek en Frank Seuring op nummer 3.

Bikes and Boards 2019
Boardswap powered by Seasick surf

Dit jaar werd er nog meer aandacht gegeven aan de Boards. Zo werd in samenwerking met pro surfer Yannick de Jager een surf clinic georganiseerd en werd er een bijzondere selectie van custom surfboards geshowed tijdens de BOARDSWAP.

Bikes and Boards 2019
Het Harley-Davidson vlaggenmeisje startte de ride-out weg.

Halverwege de dag verlieten 50 ronkende motoren het evenemententerrein voor de RIDEOUT door Zandvoort een omgeving, waar er veel applaus ontvangen werd langs de route.

Het was weer een dag vol custom motorbike en old-school surfcultuur, waar beide subculturen samen werden gebracht voor een dag fun met friends & family @ The Spot in Zandvoort.

Bikes and Boards is georganiseerd door The Spot events en mede mogelijk gemaakt door onze partners: The Spot, Harley Davidson, Deus, Axeton, Breitling, Kickstarter, YAMAHA, De Vergulde Hand, Red Bull, Ironwood, Mo-Vision, Are Age, Sea Sick Surf Shop, Rumble speedshop, Bigtwin, TPCustom, Andre Motors, Tentverhuur Zandvoort, Nozem, TomTom, GreenCups, Caipi Boys, Thermidor, Tattoo Pijkie, Stories from Shamehill, Arjan van den Boom, Sven Ermstrang, Reddingsbrigade Bloemendaal, Gemeente Zandvoort en Zandvoort marketing.

 

 van