12-07-2016 - Windsurfen, Nieuws

Brunotti op de Olympische Spelen in Rio

De twee Olympische Nederlandse windsurfers Lilian de Geus en Dorian van Rijsselberghe maken kans om in Rio hun gouden plak binnen te varen! Beide Dutchies dragen tijdens de spelen de technische gear van Brunotti en behoren tot het Brunotti RDP creators team. Brunotti is trots om Lilian en Dorian aan te kunnen moedigen en wensen hen veel succes tijdens de races!

De Brunotti RDP – Rider Developed Product range is ontwikkeld samen met de Brunotti ontwikkelaars, engineers, marketeers, riders en andere creators. Met dit team, waaronder Lilian en Dorian, heeft Brunotti alle ingrediënten in huis om de beste producten te produceren voor zowel atleten als voor ieder ander die boardsports wil beoefenen. De samenwerking tussen de topatleten Dorian en Lilian en de beste ontwikkelaars heeft geleid tot een wetsuit en harnas speciaal voor de Olympische Spelen. Maanden van testsessies en aanpassingen hebben er voor gezorgd dat beide surfers in Rio met deze geoptimaliseerde Brunotti gear kunnen varen.

medium-13177933_605938979582262_5468983806715955596_nLilian de Geus “Met Brunotti werk ik nauw samen om mijn technische gear te ontwikkelen. De nieuwe RDP – Rider Developed Products – Olympische harnas en wetsuit zitten super en geven me 100% zekerheid. Deze zekerheid is natuurlijk ontzettend belangrijk bij het neerzetten van prestaties in Rio”

Dorian van Rijsselberghe “Als sporter heb ik super hoge eisen aan mijn spullen. Het moet 100 % goed voelen, als het niet optimaal werkt dan gebruik ik het niet. Dat is ook de reden waarom ik zo blij ben met de Brunotti RDP – Rider Developed Products. Samen ontwikkelen en produceren we super duurzame producten die voldoen aan al mijn eisen”

Holland Heineken House

Op 4 augustus 2016 opent het Holland Heineken House voor de 13e keer haar deuren. Het Holland Heineken House; een wereldbegrip, het Nederlandse hart in beachy Rio. Het thuis voor Nederlanders ver weg van huis waar je sport kan beoefenen, bekijken en vieren. Het is het officiële nationale huis van Nederland waar NOC*NSF de gastheer is en Heineken de locatie faciliteert en organiseert. Hier vinden optredens van de beste artiesten en de Olympische huldigingen plaats. Zo ook in 2012, toen Dorian van Rijsselberghe hier met zijn gouden plak werd gehuldigd. Let’s do it again in 2016! Om de surflifestyle in het huis te brengen, hebben Brunotti en Heineken de handen ineen geslagen; de Holland Heineken House Crewleden dragen in Rio onder andere een speciaal ontwikkelde Brunotti x Heineken collectie. De surfy look van Brunotti, de perfecte pasvorm en de unieke Heineken prints vormen een mooi geheel.

Het Holland Heineken House staat tijdens de Olympische Zomerspelen van 2016 in de wijk Ipanema-Leblon. Deze locatie in het hart van Rio de Janeiro en ligt op loopafstand van het bekende strand Ipanema beach. Brunotti nodigt alle oranje supporters uit voor Longboard en SUP – Stand Up Paddling clinics. Brunotti heeft een duidelijk motto en dit is deze zomer in Rio niet te missen: boardsports toegankelijk maken voor iedereen! Van Olympische atleet tot de oranje fans #getonboard met Brunotti. Als all boardsports merk is Brunotti zich bewust van de impact wat plastic en ander restafval heeft op het kwaliteitsniveau van de oceanen. De wateren in Rio zijn enorm vies en hierdoor ook gevaarlijk voor de gezondheid. Brunotti cleans up de plastic soup in Rio tijdens de Olympische Spelen. Olympische supporters worden uitgedaagd om met Brunotti #onboard te gaan en met een visnet de oceaan iets schoner te maken.

 van