CUBE TRIKE HYBRID

VOOR VRACHT EN FAMILIE

Dit hebben we nog niet eerder voorbij zien komen. De Cube Trike Hybrid krijgt het label ‘cargo-trike’ en we snappen ook wel waarom. Het is een fiets met twee achterwielen en één voorwiel en hij wordt aangeboden in zowel een Family- als een Cargo-versie. De Trike Hybrid beschikt over een innovatief kantelsysteem, ontwikkeld in samenwerking met BMW, dat ervoor zorgt dat de fiets en de lading in elke bocht stabiel en veilig blijven, terwijl het natuurlijke gevoel van een conventionele fiets behouden blijft. Een ander voordeel van het constant horizontale laadvlak is dat extra gewicht nauwelijks merkbaar is. Mede dankzij de krachtige 750 wattuur Bosch-accu rijdt de fiets intuïtief en betrouwbaar.

De Trike Hybrid heeft achterwielaandrijving en wordt gestuurd door de trapimpuls. Het is een praktische fiets voor het dagelijks leven. Een wendbaar en veilig vervoersmiddel dat door iedereen gebruikt kan worden en die leuk is om op te rijden. De elektrische ondersteuning maakt veelzijdig gebruik mogelijk, ook buiten de bebouwde kom, terwijl het compacte ontwerp gemakkelijk en veilig te manoeuvreren is. De Trike Hybrid verschijnt zoals gezegd in twee varianten.

Bij de Trike Family Hybrid staat het gezin centraal: flexibel en veilig vervoer van één of twee kinderen, evenals boodschappen. En met een laadcapaciteit van vijftig kilogram en een in hoogte verstelbare afdekking is de Trike Cargo Hybrid de ideale oplossing voor het regelmatig vervoeren van goederen en bijvoorbeeld honden.


Dit artikel “CUBE TRIKE HYBRID” komt uit Electrified #2 van 2023. Kijk voor meer artikelen of voor meer electrified nieuws en reviews, leesvoer en de andere magazines op Ebike magazine. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Electrified magazine en volg ons op Facebook en Instagram.

 van