01-09-2021 - Nieuws, Wielrenblad

De gloednieuwe Shimano Dura-Ace

De gloednieuwe Shimano Dura-Ace De keuze van de professionals: met de nieuwe Dura-Ace groepset geeft Shimano high-performance schakelwerk een nieuwe invulling. Snellere shifts, kleinere verschillen tussen de versnellingen, ergonomisch geoptimaliseerde hendels, lager gewicht. Allemaal in een 12-speed, semi-draadloze verpakking. Het beste is nog beter geworden.

De nieuwste technologie

Schakelwerk van het allerhoogste niveau: het semi-draadloze ontwerp van de groepset maakt montage en onderhoud eenvoudig, en de 12-speed setup zorgt voor kleinere verschillen tussen de versnellingen. Voeg er nog extra gewichtsbesparing, sneller schakelen, ergonomischere hendels en gestandariseerde kooilengtes aan toe, en je hebt iets heel bijzonders.


Gebruikt door de grootste topper uit het wielrennen

Mathieu van der Poel’s favoriete groepset? De nieuwe Shimano Dura-Ace. Uiteraard. In het heetst van de strijd vertrouwt de Nederlandse topper op de verbluffende shifterergonomie en waarneembaar toegenomen schakelsnelheid. Dura-Ace: de keuze van de profs.

Ontdek deze droomfiets

Met een groepset die zo bijzonder is als de nieuwe Dura-Ace, mag een dream build video niet ontbreken. Mathieu van der Poel’s Aeroad CFR is in elk opzicht van wereldklasse en zit boordevol met de nieuwste state-of-the-art racefietstechnologie. Met de nieuwe Dura-Ace is deze fiets het summum van road racing performance op het allerhoogste niveau. Leun achterover en geniet.

 van