08-08-2014 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

De nieuwe Motion is weer uit!

Vanaf deze week zal de nieuwe Motion weer op de mat vallen bij de abonnees. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder een kleine scoop van een aantal artikelen uit deze Motion.

Bekijk alvast even de preview voor een impressie, zoals je ziet kun je ook deze zomerse Motion niet missen! Word dus snel abonnee zodat je alle toekomstige uitgaven van Motion ook als eerste thuis bezorgd krijgt. Daarnaast kan je uiteraard terecht in de webshop om losse nummers te bestellen. Hier kun je ook alle andere nummers terug vinden als je deze nog niet gelezen hebt.

California dreaming

Een kar met vier wielen, een matje, slaapzakken, windsurfmateriaal, golfsurfboardjes, bier, verhalen van vrienden, een verfrommelde landkaart waarop het moeilijk is koffievlekken van steden te onderscheiden, openstaan voor nieuwe ideeën en avontuur. Dat zijn voor mij de kenmerken van een road trip in de klassieke zin van het woord. Zonder plan nieuwe dingen ontdekken, je neus achterna… Een verslag van Leon Jamaer en Leif Bisschoff.

Pro talk

Davy Scheffers (22) uit Zierikzee stapte voor het eerst op een windsurfplank in 2003, op een Bic Electro Rock. Hij raakte verslaafd en werd fanatiek; zelfs met vier graden en zonder wind stond hij nog sail 360’s te doen. Het heeft zijn vruchten afgeworpen: Davy doet inmiddels voor het vijfde jaar op rij mee aan de PWA world tour, haalde drie jaar geleden zijn eerste podiumplaats en was zelfs al eens gasthoofdredacteur van dit magazine. Hier doet hij zijn tuningtips uit de doeken.

Product Guide: wave & freewave

Het is zover: 2015 is hier! Nee, nu niet gelijk dat pak melk in de prullenbak pleuren, die is nog wel even houdbaar; het windsurfjaar 2015 is daarentegen al in volle gang. Op de volgende pagina’s presenteren we de allernieuwste waveboards en -zeilen, vers van de pers, zodat je nu alvast kan checken waar jij deze herfst mee kunt gaan rippen.

PWA Turkmenistan

Turkmenistan? Kun je daar windsurfen? Het land staat niet direct bekend als windsurfbestemming – paardrijden en worstelen zijn de lokale sporten – en toch werd er begin juli een PWA world cup georganiseerd: de Kaspische Zee als strijdtoneel voor de beste racers ter wereld.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments, Strandjutten en Zepers Stijlgids niet. Nieuwsgierig geworden? Bestel Motion #3 in onze webshop of word voor het gemak abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!

[ hana-code-insert ] 'Motion 3 2014 – preview' is not found

Inhoud Motion #3:
8. Editorial
10. Moments
16. Strandjutten
20. California Dreaming
30. Echte man test
32. Life Hacks
34. Pro talk
41. Product Guide
66. PWA Turkmenistan
74. Motion’s Eleven
76. Zepers Stijlgids
78. Surfart
80. Close-out

 van