29-07-2022 - Wielrenblad, Nieuws, Leesvoer

EKOI POP-UP Store

EKOI POP-UP STORE

Van 8 tot 21 augustus lanceert EKOI zijn eerste EKOI POP-UP Store, op een steenworp afstand van de watervallen van Coo, in de Belgische Ardennen. 

Waarom een EKOI POP-UP Store? EKOI wilt hun collectie aanbieden aan de EKOI gemeenschap en aan de vele fietsers in de regio, een unieke kans om de bestaande collectie en onze nieuwste producten te ontdekken! Bij deze gelegenheid worden hun helmen, brillen en textiel tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. 

Een team van Ekoi-specialisten zal aanwezig zijn om de bezoekers advies te geven, een voordeel aangezien hun collectie meestal hoofdzakelijk via de website wordt verkocht. 

De EKOI POP-UP Store beperkt zich echter niet tot een verkooppunt, in feite willen ze via deze gelegenheid een echte band creëren tussen hun ambassadeurs en de gemeenschap die gekenmerkt zal worden door een UITWISSELING (fietstocht van + of- 60 km, uitwisseling van herinneringen en ervaringen, foto’s, handtekeningen…) 

Enkele grote namen hebben al gereageerd, dus het zal u niet verbazen legendes te zien als Johan Museeuw, Erik Breukink, Andrea Tafi…en vele anderen! 

De drijvende kracht achter de EKOI POP-UP Store is Céline Vandenbroucke, die EKOI al 4 jaar vertegenwoordigt in België. “ Ik ben zeer actief op de meest populaire wielerevenementen en wilde een project opzetten dat voortvloeit uit de vraag van de EKOI-gemeenschap in een omgeving die bevorderlijk is voor het wielrennen.” 


Wil je meer wielrennieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van