28-06-2023 - Surfen, Nieuws

Hoe kies je de perfecte badslipper van OluKai?

Op zoek naar de perfecte slippers deze zomer? Om al je strand avonturen mee te trotseren? OluKai bied je een reeks comfortabele, duurzame, stijlvolle, ondersteunende en watervriendelijke sandalen die zeker je nieuwe go-to’s worden.

Normale slippers vs. Watervriendelijke slippers
Voordat OluKai hun favorieten voor deze zomer met je deelt, lichten ze eerst het verschil tussen ‘gewone’ en watervriendelijke slippers toe. Voor je jouw ultieme zomerslipper kiest, moet je op een paar belangrijke kenmerken letten. Begin met comfort en demping waardoor lange stranddagen, -wandelingen een makkie worden. Denk vervolgens aan stijl – want als je een watervriendelijke slipper kiest die er ook nog eens goed uitziet, kun je met gemak van het strand naar het terras hoppen!

OluKai’s favorieten!

Beste beach slippers | Kukulu en Ohana
Voor zand, surf en rotsachtige kustlijnen, zijn de watervriendelijke slippers Kukulu ideaal! Ontworpen om eenvoudig, maar onmiskenbaar ondersteunend te zijn, gemaakt van waterbestendige materialen. Comfort en grip in elke stap, waterbestendig en sneldrogend.  Zo ook het model ‘Ohana; waterbestending met een smooth voetbed en zacht teenstuk. Ze geven je het gevoel van in nat zand stappen. Ook wel de pantoffels onder de beachslippers genoemd.

Klik hier voor meer informatie over slippers Kukulu en hier voor de slippers Ohana!

Beste slippers voor een etentje | Tuahine & Kapehe Luana
Voor zomerse plannen aan de kust heb je slippers nodig die zowel functioneel als stijlvol zijn. Wij raden hiervoor de waterdichte leren slipper Tuahine aan, die je een ‘all day style’ biedt. Voor haar is de Kapehe Luana de perfecte combinatie van gekleed en toch comfortabel. Wandel over de boulevard en ga uit eten terwijl de zon ondergaat – zonder van schoenen te hoeven wisselen!

Klik hier voor meer informatie over de slippers Tuahine en hier over de slippers Kapehe Luana!

Beste slippers voor op het water | Ulele & Ho’ōpio
Als je je op het dek van een boot beweegt, is er geen tijd om je zorgen te maken over je schoeisel. Daarom houden ze van de Ulele voor hem. Ulele belichaamt alles wat je leuk vindt aan je favoriete sneakers – lichtgewicht, veelzijdig, modern – maar dan in het gemak van een slipper. Comfort en grip in elke stap, waterbestendig en sneldrogend. Voor haar kiezen we de Ho’ōpio sandalen, met een sneldrogend en comfortabel ontwerp. Ze houden het eenvoudig op zee.

Klik hier voor meer informatie over de slippers Ulele en hier over de slippers Ho’ōpio!

Beste slippers voor een chill dag I Maha ‘Olu
Maha ‘Olu is ontworpen als go-to ‘herstel’slide. De puffy wreefband en squishy foam demping omringen je voeten in puur comfort na een harde dag werken. Stap erin en ervaar direct verlichting en ontspanning!

Klik hier voor meer informatie over de slippers Maha ‘Olu!

Klik hier voor alle modellen van Olukai!


Voor meer nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Soul en volg ons op Facebook en Instagram!

 van